- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- Steam Deck
- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Apple asztali gépek
- OLED TV topic
- Új 2 és 4 nm-es node-ot fejleszt a Samsung
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
ALI_G
veterán
Na bemásolom az eredményt:
ez a beépített névjegyek import/export baromi gázul működik, ha össze van kapcsolva minden fiók mindennel. Berakott 900 kontaktot, köztük vagy 500 e-mail címet is a contactok közé, pedig eredetileg nem voltak ott (vagy mégis?).viszont van magic:
megjelenítési beállítások: csak telefonszámmal rendelkező kontaktok megjelenítése -
ALI_G
veterán
Adott névjegyre rámegyek, és van alul egy "csatolt névjegyek" cím, ami alatt két ikon, egy zöld telefont ábrázol, a másik pedig egy google-t. Rá lehet kattintani: és itt felsorol tfh 2 névjegyet, egyik Telefon, másik Google felirattal. Alul van egy Másik névjegy csatolása gomb.
Itt esetleg csak két névjegyet lehet egyesíteni, semmi mást?
Viszont akkor azt nem értem, hogy ennél a névjegynél mit jelent a "google", hiszen oda nincs felvéve és a contacts-ok között se találom PC-n. -
ALI_G
veterán
Hello,
Szeretném lementeni a telefon könyvemből a contact-okat, majd vissza importálni.
2.3.3-as firmware-em van és van a telefonykönyvben import/export vcf-be. A gond ezzel, hogy amikor exportáltam SD kártyára, akkor az összes gmail-es névjegyemet is mentette.
Számomra csak a telefonszámmal rendelkező "real" contact-ok lennének érdekesek, hiszen a gmail-es fiókomban minden egyéb benne van.
Esetleg az is egy jó megoldás lenne számomra, hogy lehetne a Gmail fiókomba menteni az összes contact-ot (vcf helyett), majd onnan importálni később. -
ALI_G
veterán
fent van az új skype kliens és elmentem melóból fél órára, közben ment a skype és ~5 MB-ot használt el. De mire?! Mindössze pár szöveges üzenetet kaptam/küldtem.... ez így használhatatlan.
Aktív témák
Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- Steam Deck
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Bomba áron dobozos új GIGABYTE /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS/
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest