Hirdetés
Aktív témák
-
MY2K
aktív tag
Hello!
Létezik ilyen program. Szerintem a Cardio Trainer jó megoldás lehet.
-
Általában eléggé vigyázok a cuccaimra, szóval jó lesz az két évre is.
A kijelző kapcsán pedig csak arra vagyok kiváncsi, hogy jól megy-e vele a gameboid.
Ez lenne az első érintős telóm. Haverom 5230-asát próbáltam (persze nem játékra), és nekem tökéletesen működött a rezisztív.Nundee K.: Sajna abban a gépben nincs túl sok bizodalmam, T-nél meg már nem is kapni.
-
Igen, én is az X8, és az LG GT540 között vacillálok. Az előbbi mellett szól a jobb kijelző, utóbbi mellett pedig a jobb fényképező - ezért kérdezem, hogy elég-e egy jobb rezisztív, mert akkor kapásból az LG lenne.
X8-ból fekete változat (és valszeg LG-től a P500) jövőre érkezik a T-hez, lehet kivárom.
Egyébként mit értesz az alatt, hogy "1 évre tervezett"? És mik tartoznak a maradék 30%-ba?
Aktív témák
- HP EliteBook 840 G10 - 14"WUXGA - i7-1360P - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 3 év garancia
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest