- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Angol futball: 30 szezon statisztikáiból gyűjt érdekességeket a Microsoft AI
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HP notebook topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SSD kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
Sziasztok!
Olyan Rádió-alkalmazásra lenne szükségem, ami mp3-ba, vagy vmilyen más elterjedtebb médiaformátumba képes adást rögzíteni előre időzítetten, rendszeresen.
Tud vki ilyesmiről?
-
Általában eléggé vigyázok a cuccaimra, szóval jó lesz az két évre is.
A kijelző kapcsán pedig csak arra vagyok kiváncsi, hogy jól megy-e vele a gameboid.
Ez lenne az első érintős telóm. Haverom 5230-asát próbáltam (persze nem játékra), és nekem tökéletesen működött a rezisztív.Nundee K.: Sajna abban a gépben nincs túl sok bizodalmam, T-nél meg már nem is kapni.
-
Igen, én is az X8, és az LG GT540 között vacillálok. Az előbbi mellett szól a jobb kijelző, utóbbi mellett pedig a jobb fényképező - ezért kérdezem, hogy elég-e egy jobb rezisztív, mert akkor kapásból az LG lenne.
X8-ból fekete változat (és valszeg LG-től a P500) jövőre érkezik a T-hez, lehet kivárom.
Egyébként mit értesz az alatt, hogy "1 évre tervezett"? És mik tartoznak a maradék 30%-ba?
-
Sziasztok!
Karácsonyra szeretnék a T-nél venni egy alsó-középkategóriás, androidos mobilt. Általános használatra lesz, semmi extra: zene, sms, kevés fénykép, gps, még kevesebb wlan.
Viszont játékok kapcsán érdekelne, hogy...
- gameboid, snesoid, gensoid használatához elég-e egy jobb minőségű rezisztív képernyő, vagy inkább kapacitív, neagyisten multitáccsos kéne? (Nem vagyok válogatós.)
- a masszív nyomkodástól tönkremehet-e idővel a képernyő? A régebbi platform, meg beat em' up játékok igencsak megkívánták a "gyömöszölést", úgyhogy eléggé igénybe lenne véve.A segítséget előre is kösz!
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen alaplapot vegyek?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Futás, futópályák
- Medence topik
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- Playstation 4 500GB Destiny The Taken King Limited Edition
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest