- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Az év végé érkeznek az AV2 kodek specifikációi
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Aktív témák
-
Sziasztok!
Olyan Rádió-alkalmazásra lenne szükségem, ami mp3-ba, vagy vmilyen más elterjedtebb médiaformátumba képes adást rögzíteni előre időzítetten, rendszeresen.
Tud vki ilyesmiről?
-
Általában eléggé vigyázok a cuccaimra, szóval jó lesz az két évre is.
A kijelző kapcsán pedig csak arra vagyok kiváncsi, hogy jól megy-e vele a gameboid.
Ez lenne az első érintős telóm. Haverom 5230-asát próbáltam (persze nem játékra), és nekem tökéletesen működött a rezisztív.Nundee K.: Sajna abban a gépben nincs túl sok bizodalmam, T-nél meg már nem is kapni.
-
Igen, én is az X8, és az LG GT540 között vacillálok. Az előbbi mellett szól a jobb kijelző, utóbbi mellett pedig a jobb fényképező - ezért kérdezem, hogy elég-e egy jobb rezisztív, mert akkor kapásból az LG lenne.
X8-ból fekete változat (és valszeg LG-től a P500) jövőre érkezik a T-hez, lehet kivárom.
Egyébként mit értesz az alatt, hogy "1 évre tervezett"? És mik tartoznak a maradék 30%-ba?
-
Sziasztok!
Karácsonyra szeretnék a T-nél venni egy alsó-középkategóriás, androidos mobilt. Általános használatra lesz, semmi extra: zene, sms, kevés fénykép, gps, még kevesebb wlan.
Viszont játékok kapcsán érdekelne, hogy...
- gameboid, snesoid, gensoid használatához elég-e egy jobb minőségű rezisztív képernyő, vagy inkább kapacitív, neagyisten multitáccsos kéne? (Nem vagyok válogatós.)
- a masszív nyomkodástól tönkremehet-e idővel a képernyő? A régebbi platform, meg beat em' up játékok igencsak megkívánták a "gyömöszölést", úgyhogy eléggé igénybe lenne véve.A segítséget előre is kösz!
Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Videó stream letöltése
- Bittorrent topik
- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Az év végé érkeznek az AV2 kodek specifikációi
- Path of Exile 2
- Villanyszerelés
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3530
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest