Aktív témák
-
Balinov
titán
Handcent jo valasztas, en is azt hasznalom Legenden , meg asszonyka Optimuson a gyari helyett.
Hamar viszont szobakerult a Handcent van egyket aprobb trollemam vele, kivancsi vagyok, masnak is gondot okoz-e ill. van-e ra megoldas:
1. Uj uzenet irasa. Legend (2.1) meglehetosen lassan indul el az uj uzenet iras. Minden mas program indul pikk-pakk, ahogy kell, de ez a fontos feature-je a Handcentnek elegge lassucska.
2. Kontakt kivalasztasa: csak nekem tunik kisse logikatlannak, hogy ha raboksz a kivant kontaktra akkor +ba meg kell a Vissza gombot nyomni, hogy magat az uzenetet megird? Gyariban ha kivalasztom, ugrik 1-bol az uzenet szovegere.
udv.
Balinov -
Balinov
titán
ugy van, eleg ramasolni, bar ha sok olyan programot telepitettel, ami adott adatallomanyt az sd-re ment (pl. SlovoEd, navik tobbsege, ahol a keretprogram a belso, adat a kulso adathordozora telepul) elkepzelheto,hogy varialni, esetleg ujratenni kell 1-2-t, bar logika azt mondja,hogy nem kell igy molyolni.
En is 2gb-8gb valto vagyok,csak en mindjart mikor megvettem,akkor upgradeltem. Egyebkent a gyari sd-n semmi extra nincs, activesync telepito,egyket gyari image, esetleg demo video, meg a kezikonyv pdf formatumban.
-
Lasy
veterán
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Milyen egeret válasszak?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Nintendo Switch 2
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Linux kezdőknek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged