Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
petipetya
üzenetére
A Sense Clock fent volt, kipróbáltam, de 1 bajom volt vele: nem ismeri a helyet, ahol lakom (Érd). Ha autómatikusra rakom a helymeghatározást, akkor Tárnok-ot ír ki, ha meg rákeresek, akkor nem talál.
A Fancy újabb verziója nagyon patent. Magyar nyelvű, mindent be lehet rajta állítani, és ráadásul a frissítésnél (időjárás) be lehet állítani, hogy csak akkor frissítsen, ha wi-fi van.
Most letöltöttem az 1.3-at, az ez a Skin, amiről a képet bedobtam, de viszont butább. Nem magyar (ezzel együtt tudnék élni), viszont nincs benne ez a wi-fis frissítés opció.
MÁS: feldugtam a gépre a telót adatmentés miatt, erre leválasztja a memókártyát. Nincs ezzel gond, de a teljes menümet összekuszálta. Végre belőttem úgy, hogy jó legyen, erre összb@ssza. Nem lehet valahogy ezt elkerülni?
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- LG UltraGear Gaming Monitorok : BLACK NOVEMBER -30%
- Poseidon D60 Dolby Atmos hangprojektor távirányító nélkül / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB +256GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad E50-70: i5-5G I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi