Hirdetés
Aktív témák
-
l33tus
csendes tag
Elnézést az iménti kirohanásért, csak fáradt vagyok és ilyenkor nehezen viselem a hülyeséget. Az hogy nem kell minden androidos telefonra külön hívás és sms kezelő természetes, mint ahogy az is természetes, hogy bizonyos programok "butábbak", legalábbis nem a mi elvárásunknak megfelelő a tudásuk. De természetesen ezért veszünk androidos telefont, mert ha valami nem tetszik, akkor azt egy vállrándítással le lehet cserélni.
Igényeid kielégítése végett ajánlani tudom a Handcent SMS -t, ez képes bizonyos időközönként újra jelezni, ha nem olvasod el a berkező üzenetet.
Kérdésedet megelőzve:
Program megnyit -> menü -> settings -> notification settings -> notification settings (legördülőnek tűnő menü) -> enable reminder -> innentől menni fog

Ugyanerre hívásemlékeztetőnek pl, Dialer One nem jó, azt használom, szerintem ez nem tud ilyet, legalábbis én nem találom. Ettől függetlenül ezt csak ajánlani tudom.
-
canniball
nagyúr
Aktív témák
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest