- Milyen egeret válasszak?
- Felfűtené a 2 nm-es versenyt a japán Rapidus
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Objektívek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Aktív témák
-
l33tus
csendes tag
Elnézést az iménti kirohanásért, csak fáradt vagyok és ilyenkor nehezen viselem a hülyeséget. Az hogy nem kell minden androidos telefonra külön hívás és sms kezelő természetes, mint ahogy az is természetes, hogy bizonyos programok "butábbak", legalábbis nem a mi elvárásunknak megfelelő a tudásuk. De természetesen ezért veszünk androidos telefont, mert ha valami nem tetszik, akkor azt egy vállrándítással le lehet cserélni.
Igényeid kielégítése végett ajánlani tudom a Handcent SMS -t, ez képes bizonyos időközönként újra jelezni, ha nem olvasod el a berkező üzenetet.
Kérdésedet megelőzve:
Program megnyit -> menü -> settings -> notification settings -> notification settings (legördülőnek tűnő menü) -> enable reminder -> innentől menni fog
Ugyanerre hívásemlékeztetőnek pl, Dialer One nem jó, azt használom, szerintem ez nem tud ilyet, legalábbis én nem találom. Ettől függetlenül ezt csak ajánlani tudom.
-
canniball
nagyúr
Aktív témák
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest