Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Notebook hibák
- Dell notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
RootRulez
üzenetére
Nekem utoljára kb. 5-6 napja volt bekapcsolva, most kipróbáltam, arra gondoltam hogy mérem neked az időt. Lementem ház elé, bekapcsoltam gps-t, elindítottam igo-t, és kb. 10-15mp múlva volt hold. (mikor először bekapcsoltam kb 2 hete, akkor volt sztem 1-2 perc is)
Fontos itt megjegyezni, hogy (ahogy zeorsdfd is mondta), függ egyrészt az előző használat idejétől, illetve attól is, hogy hol kapcsolod ki és hol be (helyileg). Meg persze ne menet közben kerestess holdat, hanem álló helyzetben. Ha mész közbe, akkor tovább tart neki, mivel a műholdak is mozognak, így nehezebb pozícionálni.
Én itthon kapcsoltam ki, és most újra itthon is kapcsoltam be. Ha pl. Pécsen használod, és kikapcsolod, de legközelebb mondjuk Pesten bekapcsolod, akkor több idő neki holdat találni, mintha újra Pécsen kapcsolnád be.
-
zeorsdfd
senior tag
válasz
RootRulez
üzenetére
Minél gyakrabban használod annál gyorsabban. Ha egy órára kikapcsolom akkor mondjuk 10mp alatt, ha pár napig nem használom akkor pár perc, néha még több talán 5 perc volt a max eddig. (optimus one) AGPS-el kicsit gyorsabban, bár nem vagyok meggyőződve róla, hogy pl. az igo használja az agpst, egyáltalán. Valaki okosabb kideríthetné.
Aktív témák
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel Buds 2a és Pixel Buds Pro 2 összehasonlító gyorsteszt
- Linux kezdőknek
- Windows 11
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Filmvilág
- Notebook hibák
- Dell notebook topic
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti GAMING OC
- Apple Watch Ultra (1. gen.) // 49mm // Black/Gray Trail Loop (M/L)
- Új, bontatlan G.SKILL 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Ripjaws M5 Neo RGB White EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade Black XMP/EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 48GB (2x24GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade RGB Black - 10 év garival!
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest