- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED monitor topic
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- OLED TV topic
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- Milyen videókártyát?
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Monitor hiba topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Aktív témák
-
Ceko
senior tag
válasz
Polllen #49903 üzenetére
Köszönöm.
De nem teljesen erre gondoltam.Tehát én nem elérni szeretném a gépemen a zenéket.Hanem ,ha például elindítok vagy váltok egy zenét a laptopon akkor az szólaljon meg a telefonon anélkül, hogy hozzá kéne nyúlni.iOs-re volt erre egy nagyon jó app WiFi2Hifi Ilyesmi lenne?
Olyasmire gondolok mint az airplay iphone-on. -
Joshi
titán
válasz
Polllen #49903 üzenetére
Régen mókáztam ilyennel utoljára , de mintha az ES file explorer tudna olyat, hogy a gépről megnyitott zene stream-ként szóljon a telefonon.
Had rondítsak bele a témába.
Én pár napja kérdeztem hogy wifin keresztül milyen progival tudom elérni a PC-és megosztott mappáimat zenelejátszás ürügyén. Valaki az ES FileExplorert ajánlotta mint alternatívát ami működik is de nem tudom használni a kedvenc lejátszómat(PowerAmp). Csak a saját ES Playert ajánlja fel azt hiszem valami ilyesmi neve van. Ötlet?
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Filmvilág
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8-16GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest