Hirdetés
Aktív témák
-
sonaj0203
aktív tag
válasz
warezxts
üzenetére
Köszönöm a fáradtságot és az igyekezetet, de nem tudtál igazán segíteni.
Mert, nem tudom mi történhetett, de nem igazán sikerült megint a kérdéseimre választ kapnom.
Írtam: "...ajánlottátok a titanium backup-t, de én a playről/marketről valamilyen oknál fogva nem tudok továbra sem letölteni. Esetleg van valakinek egy .apk.?"
Tehát hiába írod, hogy hogyan tudnám a titanium b. használni mert, nekem nincs, ill. nem tudtam még beszerezni.
Írtam azt is, hogy viszont van olyan app-om amiben van backup :"Van root uninstall fent, abban van backup, az is megfelelő a célra?"
Erre a kérdésemre:
"Csak azok a programok, app-ok fognak elveszni amik nem a memória kártyán vannak?"
Ezen a válasz alapján:
"SD kártyára mehet azt nem formázza semmi, ha csak nem választod direkt,..."
Akkor jól gondolom, hogy az SD kártyára helyezett app-ok, játékok, és mentéseik nem fognak elveszni a gyári adatok visszaállítását követően?És egy utolsó kérdés:
A letöltési mappában, és más sd kártyán lévő mappában található fájlok is elvesznek?xSide
"Van Recovery (cwm) a telón," Nem találtam csak a rootuninstall-ban back up ot.
"Az a baj az alap romod csak a régi talk, maps, play verziót fogja tartalmazni erre" Később nem fog frissülni?
"Ahhoz, hogy be tudd másolni ki kell menteni visszaállítás előtt, mondjuk File Expert / Alkalmazásaim (beállitásokban mindent mutasson), átnevezed a romban megfelelő elnevezésekre..."
Ezt nem igazán értem, file expert, miez
nekem nincs ilyen, alkalmazáskezelő megfelelője? Nem tudom, hogy a romban hol? hogyan? kell átnevezni és mik a megfelelő elnevezések?
köszönöm neked is a segíteni akarást
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Arc Raiders
- EA Sports WRC '23
- Nyaralás topik
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Asus tuf gaming f15 (fx507zc4-hn138)
- Playstation 5 lemezes 825GB CFI-1216A, újra fém pasztázva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Karácsonyra, XBOX Series X, karcmentes, mint az új készülék, dobozában, ajándékokkal, 6 hó garancia!
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2020 64GB független, fekete
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku : 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi