Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Hirdetés
CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
Szerintem a második az értelmetlen, az első annyi, hogy tud autorun-t tiltani, annak van minimális haszna. Aki kicsit komolyabb megoldást keres RAM menedzselésre, annak javasolhatom az XDA-s Supercharger v6 script-et. Annyi, hogy kicsit bonyolult a kezelése, így inkább haladóknak ajánlott, viszont szerintem észrevehetően javít az ostoba Android memóriakezelésén.
(#34623) pethYeti
Régen abszolút semmit nem szinkronizált, úgyhogy pár hónap, max. fél év kérdése, és mennek majd a gyorshívók is szerintem.(#34566) gyuszmó
Fájlkezelők általában tudnak keresni, okosabbak még a rendszerben is... ES, Root Explorer.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (CSAK RENDELÉSRE)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest