Hirdetés
Aktív témák
-
xSide
őstag
válasz
frensys
üzenetére
Az én sokásom, ha sms-t írok Smart Keyboard-ot használok ahol hosszan nyomva a tovább 'gombot' előjön a smyle-k beszúrása...
A smartban ezt bármire cserélhetem, ìgy beraktam ide a balra dőlő èkezeteket, hogy könnyen elèrhető legyen. Sőt egyénileg àllitható az a rész is, ahol a javaslatok megjelennek

-
pingwin011
aktív tag
válasz
frensys
üzenetére
Azért szerintem egyébként járna annyi a magyar embereknek, hogy rendesen lehessen ékezettel smst írni, mert valaki (én is) szeret úgy írni, ahogy kell. Nem hiszem, hogy annyira kivitelezhetetlen lenne a dolog. Én magamtól jöttem rá a balra dőlő ékezeteknek, de az ő, ű betűknél ez akkor sem megoldás. A többi oké, végső soron mindegy, merre dől egy ékezet. De azért nem mindenki jön rá erre magától, így természetes, ha kérdeznek, és az sem lehet válasz, hogy olvass vissza, mert ennyi komment között ember nincs, aki képes kibogarászni, hogy hol kaphat erre választ.
Aktív témák
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch FE / 16GB / Bluetooth / Wi-fi / GPS / 1 Hónap garancia
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest