- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- HP notebook topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- OLED TV topic
Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
válasz
Canonfan #28638 üzenetére
RazorGTR1 (#28641)
Köszi a válaszod,akkor nem is kísérletezek vele, mondjuk nekem a Flash Lite is elég lenne, az 1.6-os romokban volt nálam a Sense miatt, sajna úgy tudom azt sem lehet felpakolni csak úgy, bár annyira azért nem életbevágó a dolog
A régi telefon - 2.3-as rom témához:
Nekem is meg kellett lépnem a 2.3-as főzött romra való áttérést szerencsére kezdetben volt segítségem, aki az első romokat felpakolta és megmutatta hogy kell, de abszolút nem bántam meg a dolgot.
Nekem egy HTC Tattoo-m van ami szintén nem mai telefon, 2009-es modell, és csak 1.6-os android volt a gyári romja ami ugyebár nagyon régi, nem is tudom hogy támogatott-e még. A HTC részéről meg volt ígérve rá a 2.1 de ebből nem lett semmi, bár nem is nagyon baj, mert szerencsére összehoztak rá az XDA-n teljes értékű 2.3-as romokat, és 2.3-al (CM7) minimum 2* olyan használható a telefon mint 1.6-al...Persze megakadások, belassulások előfordulnak néha, (ez szerintem inkább a Tattoo kevés memóriája miatt van) de annyira nem vészes szerintem, sokkal jobb 2.3 + CM-el a Tattoo, mint 1.6-al...
-
atillaahun
veterán
válasz
Canonfan #28638 üzenetére
Megy vele minden. Legalábbis nekem Skate-n ment. Kivéve persze a komolyabb felbontású vidókat mint feljebb írtam.
(#28645) petipetya
A Boat-ot még nem próbáltam, de nekem az első kettő mondjuk egy EHHEZ hasonló cucctól már beszart. Meglepődnék ha neked sikerülne leszedni velük.(#28646) k850
"Valamit nem jól csinálsz vagy nincs rendesen beállítva a gmail alkalmazásod!"
Kösz. Ezzel most sokat segítettél.
Mellesleg nincs erre vonatkozó beállítás a Gmail-ben, és nem tudom mit lehetne rosszul csinálni abban, hogy 10 mellékletből 9 mellett ott a Letöltés és Előnézet gomb, csak a .zip mellett nincs semmi.(#28672) idegenufo
Én Trés korlátozott mobilnettel még Google Navigálok műholdas nézetben.
Böngészésre, chat-elésre, szinkronizációra, translater-re, maps-re nekem elég. Még kisebb fájlokat is normális időn belül le lehet tölteni.
Videózásra, meg torrentezésre már kevés vóna.Egyébként fél éve még nem korlátozott a Tré csak olyan 128 kbits-re, mostanába ez olyan 64 kbits körül mozog. Többi szolgáltató úgy hallottam keményebben tartja a limitet.
Aktív témák
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- MIUI / HyperOS topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Viccrovat
- BMW topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest