Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- E-book olvasók
- HTPC (házimozi PC) topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Pánik a memóriapiacon
Aktív témák
-
Istwan
tag
Voltaképpen az én hsz.-em sem volt off. Azokat a sok funkciokat egy megfelelö mobil és rajta mind megfelelö program, középkategóriásan tudja. Söt.... A idöt meg ugye nem nézzük percenként tehát aki tokban is tartja a telót, azt a 3 sec. idöt rálehet szánni hogy megtudja mennyi az idö.
Ja és a zenehallgatás.: Aki mp3-at használ, az honnantudja hogy a mobilon hivják ami a tatyóban csörög? -
TRob1
veterán
Miért is nem telefonnal veszik fel a filmeket (cipelik azokat a bazi nagy dögöket, mikor zsebmérettel is megoldahtó lenne), "hisz ugyanazt tudja".
Az esküvői fotóst vagy természetfotóst, de még a hobbifotóst se értem, miért kell akkora fényképező, hisz van telefonja is, "ami ugyanazt tudja".
Hogy a sok szélvédőn látható gps-ről ne is beszéljek, meg a gyárilag beépítettekről (hisz manapság mindenkinek van telefonja), "elvégre ugyanazt tudja".
A strandon is inkább azt láttam eddig, hogy az emberek a karórájukra néznek a vízben, és nem előhúzzák a telefont a fürdőgatyából.
Ez csak pár "hülye" példa, de lehetne még sorolni sokáig...És a legszebb, nem értem egyik fentebb nevezett kütyü gyártóit se (pedig jó sokan vannak), hogy miért gyártanak évente milliós tételeket ezekből (és még el is adják!
), ha ugyanezt tudja egy telefon! 
Asszem ezek az élet nagy rejtélyei (mint az is, hogy miért van a férfiaknak mellbimbója
)
Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Milyen videókártyát?
- Revolut
- Milyen monitort vegyek?
- BestBuy topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 6GB THERMALTAKE VERSAH17 600W
- iPhone 15 emelt kapacitású 3520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-Data 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3898, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), ha ugyanezt tudja egy telefon! 
)