Keresés

Aktív témák

• Istwan

tag

válasz chab7 #16698 üzenetére

Voltaképpen az én hsz.-em sem volt off. Azokat a sok funkciokat egy megfelelö mobil és rajta mind megfelelö program, középkategóriásan tudja. Söt.... A idöt meg ugye nem nézzük percenként tehát aki tokban is tartja a telót, azt a 3 sec. idöt rálehet szánni hogy megtudja mennyi az idö.
    Ja és a zenehallgatás.: Aki mp3-at használ, az honnantudja hogy a mobilon hivják ami a tatyóban csörög?

• TRob1

veterán

válasz chab7 #16698 üzenetére

Miért is nem telefonnal veszik fel a filmeket (cipelik azokat a bazi nagy dögöket, mikor zsebmérettel is megoldahtó lenne), "hisz ugyanazt tudja".
    Az esküvői fotóst vagy természetfotóst, de még a hobbifotóst se értem, miért kell akkora fényképező, hisz van telefonja is, "ami ugyanazt tudja".
    Hogy a sok szélvédőn látható gps-ről ne is beszéljek, meg a gyárilag beépítettekről (hisz manapság mindenkinek van telefonja), "elvégre ugyanazt tudja".
    A strandon is inkább azt láttam eddig, hogy az emberek a karórájukra néznek a vízben, és nem előhúzzák a telefont a fürdőgatyából.
    Ez csak pár "hülye" példa, de lehetne még sorolni sokáig...

És a legszebb, nem értem egyik fentebb nevezett kütyü gyártóit se (pedig jó sokan vannak), hogy miért gyártanak évente milliós tételeket ezekből (és még el is adják! :Y ), ha ugyanezt tudja egy telefon! :F

Asszem ezek az élet nagy rejtélyei (mint az is, hogy miért van a férfiaknak mellbimbója :D)

Aktív témák