- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Androidos fejegységek
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Aktív témák
-
F-ECT$
titán
Konkrétan erre:
Current Features:
-Reboot/Recovery/Bootloader/HotBoot/Download-Mode
-SetAPN/Backup/Restore
-Wipe Delvik
-Wipe Battery Stats
-Remount System
-Backup/Restor/Flash/Erase Recovery
-Fix permissions
-Launch Hidden Menu
-Fix Market Links
-Sim Settings
-Update Busybox
-CM7 Themes
-Restart Status Bar
-Dual Mount Sdcard + EXT
-System App Remover/Backup/Restore
-Enable/Disable Boot Animation
-Read Logcat
-Display Device Information
-Download Update.zip To Change Sdcard Read Speed
-Install Cyanogen DSP Manager
-Wipe All Webview Cache
-Root flash light
-MD5 Sum Fixer
-Package Manager
-Debug Message
-Install Non-Market App -
F-ECT$
titán
Where's my water free-vel játszik valaki? Vajon mi lehet a csak január 2-án kinyitható dobozban? Nem lehetne valahogy korábban kinyitni?
-
F-ECT$
titán
1. Passz, szerintem nem.
2. Főoldalon menü gomb / Preferences / Effects
3. A témában szerintem nincsenek benne a widgetek, azokat külön kell leszedni. A getjar-on pl ingyenes (volt?) a Beautiful widgets, abban van normális óra + időjárás widget, de ezen kívül is van még egy csomó. Emelett a Go-hoz is lehet widgeteket tölteni ingyen a marketről.
-
F-ECT$
titán
A free where's my watert át lehet vajon valahogy verni, hogy a még ajándékcsomagban lévő pályákkal is lehessen játszani?
-
F-ECT$
titán
válasz
pepe10.10 #27006 üzenetére
Ne keverd a hálózati módot az adatforgalommal. 2g-n is lehet adat forgalmazni (és így a mobilnet keretet lemeríteni), ilyen a gprs (G) és az edge (E).
A 3G jelzés csak arra utal, hogy 3G hálózaton vagy, néhány telefon külön le/fel nyíllal jelzi, ha ezen adat is mozog.
-
F-ECT$
titán
A where's my water frissítést jelez az amazon appstore-on keresztül, viszont wifi kell neki, így egyelőre nem tudom leszedni. Viszont a marketen még a dec 20-i frissítés látszik csak. Mit tud ez az új?
-
F-ECT$
titán
Mappába rendezést tud néhány launcher, de hogy ezt a "menüben" is meg lehet-e tenni, azt majd megválszolják a go, adw és egyéb használók
Ingyenes navi van több is, a google maphez már van hang alapú navigáció, bár ehhez adatforgalom is társul. Aztán ott van a Waze, amiben a felhasználók be tudják küldeni az aktuális forgalmi helyzetet, így a dugókat ki lehet kerülni. Egyéb ingyenest nem ismerek, de nem is nagyon kerestem, mert én fizetőseket használok.
-
F-ECT$
titán
1. Beállítások / Vezeték nélküli hálózat / Mobilhálózatok / Csomagkapcs. haszn. - ha itt nincs pipa, akkor nem lesz mobilnet forgalom.
2. A letöltések acchoz (gmail címhez) kötöttek, nem készülékhez. Fizetni netes fizetésre alkalmas bank/hitelkártyával kell.
3. Nem.
4. Vannak file kezelő progik a marketen, de ha usb-n rádugod a gépre a telefont, akkor a gépen is látod a file struktúrát.
-
F-ECT$
titán
Hockey Nations 2010-zel játszik valaki?
-
F-ECT$
titán
válasz
Cartman023 #26750 üzenetére
Ehhez a funkcióhoz mindenképp kell root.
-
F-ECT$
titán
válasz
atillaahun #26731 üzenetére
Nálam a 3g watchdog csak kb 5%-ot téved, és külön számolja a wifit és a 3g-t. Persze az nem mér programonként külön.
-
F-ECT$
titán
válasz
hodostamas #26649 üzenetére
A teljessel is megvan az összes kacsa, összes öcsi, és már ezzel is a tizenöt kacsa
-
F-ECT$
titán
válasz
Cartman023 #26506 üzenetére
-
F-ECT$
titán
-
-
F-ECT$
titán
válasz
Something_ #25894 üzenetére
Ne keverd az adatforgalmat a hálózati móddal.
2g-n és 3g-n is lehet beszélni is, és adatot is forgalmazni.
Adatforgalom kikapcsolására egy csomó widget van, ilyen pl az Elixir.
-
F-ECT$
titán
Találkozott már valaki olyannal, hogy a comment.com-t opera minivel olvasva ha a továbbra kattint, akkor nem tölti be a cikket, hanem csak újra tölti az adott oldalt?
-
F-ECT$
titán
Na vajon mi lesz az utolsó napi termés? Remélem nem az elmúlt 9 nap legjobban fogyó appjei
-
F-ECT$
titán
A where's my water vajon hova menti a játékállást? Át tudom vinni a mentésemet másik telefonra?
-
F-ECT$
titán
válasz
TazLeacher #25420 üzenetére
Ok, akkor próbálkozok még. Megéri?
-
F-ECT$
titán
válasz
TazLeacher #25409 üzenetére
És hol vetted? Nekem a market hibát dob ("megrendelés..."), és a netes írja, hogy az sgs2 nem kompatibilis.
-
F-ECT$
titán
Na srácok, mi nyer ma? Játék és szerencse 10 appben...
-
F-ECT$
titán
A weben sem megy most a vásárlás...
-
F-ECT$
titán
Várom a 4-ik napi appokat
-
F-ECT$
titán
válasz
hodostamas #24872 üzenetére
Akkor megvéve
-
F-ECT$
titán
válasz
hodostamas #24866 üzenetére
Tuti nem lesz a getjar-os frissítve?
-
F-ECT$
titán
A Flick Golf milyen? Azonnal megunós, vagy el lehet addig lenni, mint pl a Let's Golf 2-vel?
-
F-ECT$
titán
válasz
Linkin #24507 üzenetére
Beállítások / Alkalmazások / Memóriahasználat / Összes.
Itt látszik, hogy pl nekem van 2 GB eszközmemóriám, amiből a telepített appok 1.1 GB-ot foglalnak el, 900 MB szabad (kb 120 appot jelent ez). A kisebb memóriával megáldott telefonok esetén okozhat gondot az elfogyása, erre megoldás, hogy az SD-re át lehet mozgatni néhányat. Erre van app: App 2 SD.
Ide kapcsolódik: a nemrég linkelt Where's my water esetén, mely 4.8-as ratingot ért el, ez azért nem 5.0, mert egy csomóan 1-est adnak rá, merthogy 24 MB és nem lehet SD-re mozgatni. Ez szerintem szánalmas, de ez van.
-
F-ECT$
titán
válasz
hodostamas #24498 üzenetére
Na most mértem egy pontosabbat: 20 perc, 10%. Ezek szerint kb 3 óra játékot bír, persze a kevésbé számítás igényesekkel tovább is bírja.
-
F-ECT$
titán
Nem teljesen alkalmazás kérdés, de azért felteszem itt, mert többféle droid készülék is jelen van. A Where's my water-t úgyis itt ajánlotta valaki, ami tényleg egy szuper progi. A kérdés, hogy kinek mennyire meríti a telefonját akár ez, akár más gpu-t is (erősen) használó játék? Persze nem patikamérleges mérésre vagyok kíváncsi, hanem csak annyira, hogy játszottam x percet, merült y %-ot a telefonom. Én sgs2-n 20-30% közötti merülést tapasztaltam óránként. (Legközelebb majd percre pontosan is mérek egyet.)
-
F-ECT$
titán
Plants vs zombies 4.2-es pályán másnál is látszik néhány vízszintes csík a ködben?
-
F-ECT$
titán
válasz
CoolBoy323 #24432 üzenetére
Több helyen is volt hír.
-
F-ECT$
titán
válasz
Ferenc1989 #23873 üzenetére
Pfff, ez nem kevés. Nincs más megoldás: le kell fagyasztanod őket egyesével 1-1 napra, és ha megszűnik a reklám, akkor megvan a bűnös. Szerintem a shadowgun nem szemetel, a többit nem ismerem.
-
F-ECT$
titán
válasz
Ferenc1989 #23868 üzenetére
Ez nem vírus, hanem reklám. Miket tettél fel mostanában?
-
F-ECT$
titán
válasz
hodostamas #23621 üzenetére
Nincs belőle ingyenes (reklámokkal teli) verzió?
-
F-ECT$
titán
válasz
bandras0226 #23617 üzenetére
TB esetén pl ha vissza akarsz rakni 40 progit, akkor az ingyenesnél 40x kell rányomni a "Telepít"-re, a Pro-nál meg elég 1x.
-
F-ECT$
titán
válasz
TazLeacher #23503 üzenetére
Szerintem az, hgy azt a videót nem fogod a telefonon megnézni
-
F-ECT$
titán
-
F-ECT$
titán
válasz
csaba.apagyi #23157 üzenetére
Na az ilyen szolgáltatós telefonokkal én sem vagyok képben, szóval akkor maradt a preamplifier. Poweramp pl jó erre, és van belőle nem fizetős változat is.
-
F-ECT$
titán
válasz
csaba.apagyi #23142 üzenetére
Ez minden készüléknél máshogy érhető el. Google a barátod ebben is.
-
F-ECT$
titán
válasz
csaba.apagyi #23138 üzenetére
A telefonok szervíz menüjében van általában lehetőség hangerőt szabályozni, általános megoldás szerintem nincs.
-
F-ECT$
titán
válasz
silboy #23094 üzenetére
JuiceDefender. Ez tud ilyesmit, hogy mennyire tudod időzíteni azt nem tudom.
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ingatlanos topic!
- Építő/felújító topik
- Androidos fejegységek
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Nyaralás topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB 4K UHD
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest