Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
bostone #47268 üzenetére
Milyen készülék milyen rom-mal?
(#47269) r3dsnake
Azért 3-4 Kb nem egy komoly mennyiség egy nap alatt. Egyébként fogalmam sincs mit forgalmaz. Lehet szimplán hülyeséget mér az Android. Nem lepne meg. A többi program mérései mennyire tűnnek hitelesnek ICS alatt?(#47272) Xiawave
Az a gond ahhoz folyton ébren kellene tartani a telefont, ami nagyon nem tenne jót az akksi időnek. -
atillaahun
veterán
Mit is mondtatok melyik az a program, amivel videófelvételt tudok felstreamelni netre, úgy hogy bárki által nézhető legyen (mondjuk IP alapján)?
-
atillaahun
veterán
válasz
qpakcovboy #47255 üzenetére
aDownloader.
Bár a sebességkorlátozás nem 100%. -
atillaahun
veterán
válasz
cintula187 #47093 üzenetére
Nem ismerem az AdAway-t, de akit érdekel a reklámirtás még a LuckyPatcher szóba jöhet. Nekem hibátlanul kipucolta a GoogleAds-et a programokból.
Plusz ugye tud még más okosságokat is. -
atillaahun
veterán
Van a Backup2Gmail-hez hasonló program, ami menti az SMS-eket, és Call Log-ot, de nem folyamatában, hanem csak mondjuk naponta/hetente egyszer teszi be a Gmail-be?
-
atillaahun
veterán
Nem hiszem. Viszont leírtam korábban az Android appz topic-ban hogy kell benne kicserélni a hangot egy némára. Csak utána ott akadt el a dolog, hogy alá is kell írni, amihez én nem értek. Viszont ahogy olvastam bubus66 már gyakorlott a témában, úgyhogy biztos felvilágosít ha megkérded.
-
atillaahun
veterán
válasz
#40351744 #46790 üzenetére
Nah igen, akkor még swap-al kellett tolni CM alatt, hogy az SD tárhely egy része szolgáljon a RAM kiterjesztéseként, csak az meg ugye mocsok lassú volt.
Nagyon várom az időt, amikor az 1 GB-os telefonommal már emlékezni se fogok erre a rengeteg tákolásra, amivel most szórakozok. -
atillaahun
veterán
válasz
St3ven #46788 üzenetére
Ha lehetne akkor túl sokan tisztába jönnének vele, hogy az 512 MB RAM-os telefonok valójában inkább 256-osnak felelnek meg, és nem igazán alkalmasak Multitasking-ra.
Meg hogy az 512 MB / 1 / 2 GB belső tárhelyből (ROM) mennyi használható fel programok telepítésére, meg egyéb adattárolásra.
Arra viszont hogy az akkustatisztika miért jelez ki színtiszta baromságokat nincs jobb ötletem, minthogy tosztak rendesen megírni.
Arról meg már ne is beszéljünk, hogy még külső programokkal sem lehet megbízható programonkénti adatforgalmat mérni. -
atillaahun
veterán
válasz
volvoguy #46760 üzenetére
Ugyan nem próbáltam még, de elméletileg azzal (clear data) gyalulod le a létrehozott Google account-odat. Végülis annyi baja lesz csak a rendszernek, hogy amíg nem adsz hozzá újat, addig az ettől függő programok nem indulnak el.
Gyakorlatban természetesen nem biztos, most nincs kedvem kipróbálni. -
atillaahun
veterán
Melyik a legnagyobb tudású tárcsázó/kapcsolatkezelő?
Létezik olyan aminek saját névjegyhozzáadó része van, vagy mind a gyárit használja? -
atillaahun
veterán
válasz
c-parts-2010 #46694 üzenetére
Jah hogy szövegfelismerésre van szükséged. Ilyenekkel nem foglalkoztam eddig. Szerintem PC-re is ritka az ilyen szoftver, Android-ra meg még inkább. Ehhez nagyon jó minőségű képekre van szükség, amit kevés kamera képes készíteni.
-
atillaahun
veterán
válasz
c-parts-2010 #46691 üzenetére
Persze, beírod a Market-ra, hogy scan, és máris feldob jópárat. Pl. Scan to PDF, vagy CamScanner.
-
atillaahun
veterán
Hát ezért kell beviteli mezőben hosszú érintés, majd Beviteli mód, és már át is válthatod. Én is pont így használom egyébként a Swype-ot, csak az AnySoft-tal.
Ehhez akkor nem kell semmiféle parancsikon sem.(#46610) royalka
Biztosan van, nem egy bonyolult dolog szerintem, bár én sosem használtam. Konkrétat sajnos nem tudok. Market-en keresgélj esetleg olyanokat All WiFi Connect vagy hasonlók. -
atillaahun
veterán
válasz
dobostorta #46597 üzenetére
(#46595) kymco
Szerintem csak a nyelvi beállításokhoz tudsz parancsikont kirakni. Onnan ugye még 1 érintés a billentyűzetváltás. Teljesen közvetlent sajnos nemtudok. -
atillaahun
veterán
válasz
dobostorta #46594 üzenetére
Ezt egyelőre csak a GMaps tudja Pesten.
-
atillaahun
veterán
válasz
garfimacska #46589 üzenetére
Hát az úgy azért gyanús. Akkor lehet nem hagyta aludni a telefont.
Tasker egy program, amivel szinte minden elképzelhető dolgot meg lehet valósítani. Éppen ezért nem is a legegyszerűbb a kezelése.
Ha viszont csak ritkán lenne erre szükség, akkor megoldható, hogy ébren tartja a képernyőt egy időre, és akkor már visít ha babrálják.
Részletek a fent linkelt topic-ban. -
atillaahun
veterán
válasz
garfimacska #46585 üzenetére
Sajnos kikapcsolt képernyővel nem működnek a szenzorok, így hacsak nem akarsz nagyon karcsú akksi időt, akkor nem hiszem, hogy lesz ilyen alkalmazás.
Ha a képernyő bekapcsolástól indulunk onnantól már lehet vele babrálni mindenféle okosságokat Tasker-rel.
Mondjuk állíthatsz olyat, hogy ha be van kapcsolva a kijelző, és nem vízszintes állapotban van, akkor kimaxolja a hangerőt, és lejátszik valami előre beállított (szirénázó) zeneszámot.
Esetleg beolvas SVOX Hun-nal egy előre beállított szöveget, teszem azt: TEGYÉL LE DE AZONNAL, MERT MEGRÁZLAK!!!Bár inkább az a kérdés mi lenne a cél. Vagy minek az elkerülése.
Mert ha a gyerek matatja, akkor fel kell tenni a szekrénytetejére. -
atillaahun
veterán
válasz
ats123 #46582 üzenetére
Hát 256-os telefonokkal sajnos/szerencsére nincs tapasztalatom, bár ahogy kolléga mondja, azért alapfunkcióknak azon sem kellene beszarniuk.
Esetleg nézd át ES Explorer-rel a /system/app könyvtárat és törölj ki pár tucat rendszerprogramot, hogy több RAM-od maradjon. Ehhez mondjuk nem árt tudni melyik mi.
Esetleg Autostarts-al babrálj még, automatikus indítások tiltására való, szintén RAM kímélés címén.
Végső megoldás pedig a V6 Supercharger Script. Bár az már erősen haladó fokozat.De végül ez megint erősen telefonspecifikus kérdés, úgyhogy szerintem nem itt fogod megtalálni a választ, hanem (esetleg) a telefonod topic-jában.
-
atillaahun
veterán
válasz
ats123 #46577 üzenetére
Sehogy.
Mennyi RAM-od van?
512 MB-nál azért nem kellene ennyire rosszul viselkednie.
Készülék? ROM?(#46579) royalka
Hát akár hardveresen, akár szoftveresen szar a WiFi, szerintem azon egy user app nem fog segíteni. Oda komolyabb fegyver kellesz. Inkább a telefon topic-jában kérdezősködj. -
atillaahun
veterán
válasz
Cartman023 #46573 üzenetére
Attól tartok nincs, ha lenne szerintem már megtaláltam volna. Sajnos az Android nem igazán jeleskedik olyan monitorozó app-okban, amik history-t is tudnak.
Még a végén kiderülne, hogy nem is olyan frankó rendszer.(#46571) dobostorta
LG Camera-ban kikapcsolható, az már más kérdés, hogy az én LG-men egy rakás szar, így töröltem is.
Ha fontos a gyáridban is kicserélgetheted a hangfájlokat üresre, viszont ez már nem egyszerű. Korábban leírtam egyébként hogy kell a Viber kapcsán. -
atillaahun
veterán
Korábbi Opera-s Flash-es kínom kapcsán: most tűnt csak fel teljesen véletlenül, hogy legutóbb sikerült a rom-omra ráfrissíteni egy picit másik verzió update-jét, aztán úgy tűnik ez tett be neki. Végül sikerült helyrepofozni, már gurúl a Flash, ahogy illik.
-
atillaahun
veterán
válasz
spiritex #46489 üzenetére
ICS-t még nem láttam úgyhogy nem tudom, de GB alatt Beállítások > WiFi beállítások > Menü gomb > Speciális > WiFi kikapcsolása > Soha
Gondolom ICS alatt sem variálták ezt meg nagyon, ha meg mégis, akkor át kell nézni a WiFi beállításokat, ott kell lennie valahol.(#46491) Bone123
Ne már ... nem is vettem volna többször Android-ot a Blade után, ha még ezt se lehetne beállítani. Lásd feljebb.(#46499) RazorGTR1
Csak a Swype csinálja ezt, más billentyű nem ugrál? Mert nálam ezt az LG kocogtatásra (rezgésre) érzékeny kurzormozgató beállítása okozza. -
atillaahun
veterán
Az EX Dialer tényleg nem tudja a 45 mp-enkénti rezgő visszajelzést, vagy csak én nem találtam meg?
Csak mintha azt írták volna itt korábban. -
atillaahun
veterán
válasz
ncc1701 #46277 üzenetére
Szerintem sem kizárt, hogy megoldható a dolog, ha nagyon mélyen belenyúlnak az Android-ba, de valóban az a kérdés hogy mi értelme.
Az én SGS-em is kb. 25 napot volt egy töltéssel repülő módban mielőtt eladtam. Az egyébként pont 1% fogyasztásra jön ki egy 6 órányi alváshoz.
-
atillaahun
veterán
válasz
brp88k #46237 üzenetére
Hogyne, Google Translate. Ért is, beszél is spanyolul. Magyarul csak beszél. Bár Swype-val kiegészítve esetleg még ért is.
(#46257) rankesz
Esetleg próbáld meg a gyári GTalk-ot lecserélni valami újabbra, vagy modoltra. Szoktak néha telefonspecifikus változatokat is készíteni, szerintem Samsung-hoz lesz. Ha máshol nem akkor XDA-n.
Gondolom a GTalk beállításait átnézted rendesen, hogy nincs benne semmi ilyesmi - csak bekapcsolt kijelzős üzenetmegkapás beállítás - ? -
atillaahun
veterán
válasz
atillaahun #46213 üzenetére
Adw Ex. Megvásárolva (igaz 21 Ft-ért
). Kb. 1 éve tolom vele, szerintem hibátlan.
-
atillaahun
veterán
Nem tudom, nem néztem végig mindet, én azt gondolnám hogy van. Szerintem elég alap követelmény egy launcher-től, hogy tudjon contact widget-et. Persze lehetnek kivételek, mint mondjuk az SPB Shell, amiben nagyjából semmit sem lehet beállítani.
Egyébként ha úgy nézed végülis mindent a launcher-en keresztül indítasz, akkor igen sok engedélyre lenne szüksége.
spinkler (#46212)
Program (esetleg rendszer) újraindítása megvolt? -
atillaahun
veterán
válasz
ncc1701 #46185 üzenetére
Így van.
Egy jól kitakarított /system/app-ban a gyári 100+ app-hoz képest 30-40 van. Kb. ennyi ami nagyjából elengedhetetlen a működéshez. A saját telefonomhoz írtam erről Listát, hogy melyik app mire való és takarítható-e vagy sem, de ez ugye készülékenként változó. Ha mélyebben érdekel a téma esetleg nézz szét a telefonod topic-jában, vagy XDA-n, ott találni komolyabb szakmai leírásokat is.A mit keresnek programok a memóriában amit sose indítottál el, meg ITT van néhány bekezdés, bár ezt az engedélykezelésből kiindulva írtam, de talán adhat pár választ.
-
atillaahun
veterán
válasz
Colonel993 #46182 üzenetére
Elixir2 talán megmutat ilyen infókat. Esetleg még az Android Assistant.
(#46176) Xiawave
Beállításokban root jog és mount system patíció, majd sárga csillaggal átváltasz a rendszerre, és lehet szabadon garázdálkodni benne.
/system/app a rendszerfájlok, /data/app meg amiket te tettél fel. Ezekből lehet törölgetni az unszimpatikusakat.(#46180) k.tari
Nekem ez inkább rom hibának tűnik, de minden esetre készülék specifikus problémának. A telefonod topic-jában próbálkozz inkább, itt nem hiszem hogy tudnak ebben segíteni. -
-
atillaahun
veterán
A TaskXP ingyenes. Out of Memory. Ahol az Android kezdi kilőni a programjaidat, ez 512-es telefonoknál olyan 80-120 MB RAM közé van állítva. Tehát az az alatti részt már nem használhatod az 512-ből. Plusz alapból kb. 200-250-et, amit a rendszer megeszik.
Ennyit az 512-es Androidról. Kb. ott tartanak multitaskingba mint egy 15 éves 3.1-es windóz. -
atillaahun
veterán
válasz
ncc1701 #45785 üzenetére
Van benne valami. Bár most sem az app-ok memóriafogyasztása okozza a gondot, hanem a rendszeré.
Valóban elképzelhető, hogy az ICS, JB, és a soron következő Android-ok egyre több RAM-ot zabálnak majd, így sosem lesz belőle elég.Kíváncsi lennék egy jól kicsontozott 1 GB-os teló mire képes. Sajnos még nem volt hozzá szerencsém, így én is csak feltételek..
-
atillaahun
veterán
Csak az Opera, semmi más?
Alapból azt mondanám, hogy azért mert az Opera böngésző létére szarul van megírva, "hagyja", hogy a rendszer a legalacsonyabb prioritást ossza ki neki - amint nem ő van előtérben, ezért az elsők között van amit bezár.
Pedig annyi haszontalan, semmirekellő program van, amit legyilkolni nem lehet a memóriából (még be se zártad de már 2 példányba újraindult), legfeljebb reboot-tal, az Opera-t meg ott üti le a rendszer ahol tudja. Pedig csak annyit kellene vele csinálni, hogy service/szolgáltatás-ként fusson a háttérben.Válaszolva a kérdésedre: sajnos nem tudom, 1 GB RAM-nál ez már nem indokolt viselkedés. Nincs véletlen erre valami beállítás a rendszerben? A 3.0-át nem ismerem.
-
atillaahun
veterán
válasz
Frozzy #45759 üzenetére
2 olyan program létezik, amiben van erre beállítás. Az Auto Memory Manager, és az AutoKiller Memory Optimizer.
Egyik sem működik. A RAM kezeléshez sajnos csak kernel szinten lehet hozzáférni.
Magyarul: nem fogsz találni olyan app-ot, ami képes lenne megakadályozni, hogy az Android bármit is bezárjon.
Custom rom-okba építve vannak erre próbálkozások, de azok közt sem láttam még olyat, ami rendesen működne.
Használható multitasking-hoz 512 MB RAM sajnos nagyon kevés. Ebből az egyetlen kiút az 1 GB. Ahhoz meg kell még pár év, míg azok a telefonok megfizethetőek lesznek. -
atillaahun
veterán
válasz
darvinya #45656 üzenetére
Ezt most sajnos nem értem. Igazából már az előzőt se értettem, azért írtam a nem mondod komolyan-t.
Szóval akkor neked megy Opera-val az Indavideo?
Mert nekem egyik se, viszont kolléga írta előbb, hogy neki meg igen.
Bár közbe néztem én is más portálokat, pl Youtube, meg Yahoo, azokat vitte.
Nem értem mi lehet a gond.(#45657) r3dsnake
ES Explorer sem vált be akkor? -
atillaahun
veterán
Nektek az Opera Mobile Flash-el viszi Most az Indavideókat?
Legutóbb még ment, de most el se kezdi őket. Matattak rajta valamit az utolsó frissítéssel, vagy nálam van a hiba? -
atillaahun
veterán
válasz
S e t h #45558 üzenetére
"Inkább nem mennék bele alapvető meteorológiai ismeretekbe, de ..."
"... nálam egy csepp sem, ez alapján most kukáznom kellene egy appot?Ahol meg esett ott meg jaj de jól teljesített?"
"...tendencia megállapítására jók, csak sajnos sokan nem tudják őket használni."
...aztán meg úgy kaparnak ki valahonnan ahová a hirtelen lezúduló csapadék sodort el?
"Ha gunyoros vagy másokkal szemben, attól még nem sikerül jobban megvédened az álláspontodat,"Nem is tudom, talán bagoly mondja?
Én csak felvettem a stílusodat.
Viszont ha igaz amit állítottál, innentől kezdve nincs mire reagálnom. -
atillaahun
veterán
válasz
atillaahun #45540 üzenetére
A pofám leszakad, de most kezdett el esni.
Úgy látszik a PM esősámánjai figyelik a topic-ot -
atillaahun
veterán
válasz
zole72 #45548 üzenetére
Nah, a legalapvetőbb dolgot a végére hagytuk: Google.
Egyből kidobta: RootRulez kolléga már egész regényt írt a témáról, TESSÉK.Itt a nagy izgalomba még szerkeszteni is elfelejtettem.
(#45552) zole72
Akkor keresd meg privátban, vagy írj kommentet a témához.
Esetleg tegyél fel egy XP-t. -
atillaahun
veterán
Okozhat szerintetek jelszavas védelem adott WiFi kapcsolaton számottevő fogyasztásnövekedést, egy nyílt WiFi-hez képest?
Csak mert itthon alvó módban WiFi-n lógva alig merül valamit a telefon, viszont bent melóban, meg óránként zuhan 1-2%-ot az asztalon pihenve. 2 jelszavas WiFi-n is próbáltam bent, mindkettőnél ugyanaz.
Ez mitől lehet? Jelerősség max. mindenhol.(#45546) atillaahun
Csak mert tableteden gondolom 3.0 van, és arra nem biztos hogy alaposan kitesztelték az ES-t. -
atillaahun
veterán
válasz
#04441088 #45460 üzenetére
Köszi, már én is valami magyar fejlesztés mellett vacilálok, gondolom akkor marad ez az Időkép, meg a Köpönyeg.
(#45461) S e t h
Nyugodtan menj bele alapfokú meteorológiai ismeretekbe, szívesen tanulok. - Ha van kitől.
Ha figyeltél, nem országos vagy regionális szintű előrejelzésről beszéltem, hanem városiról, mégpedig Miskolcról. Ami a távolságot illeti, durván belefér egy 5 km-es sugarú körbe, és a város minden szegletéből vannak munkatársaim, akik a héten egy szót sem ejtettek semmilyen esőről, csak arról, hogy megpusztulnak a melegbe, meg kiszárad az uborka.
A másik dolog, hogy nem egy napot vétett a program, vagy csak adott napszakot, hanem egy hetet folyamatban (igaz eddig még csak 5 nap telt el a hétből, bár továbbra sem néz ki sok eső).
Ha egyébként sem valók semmire ezek a programok, akkor mégis mi lenne szerinted a megfelelő használatuk? - Megnézem, de nem hiszem el?
Vagy ha a zápor-zivatar(-vihar) nem zápor-zivatart(-vihart) jelent, hanem azt hogy (akár) ESHET (is), akkor az esős napokra vigyek is magammal esernyőt meg ne is?(#45465) ncc1701
Nem vettem. Tendencia szinten jól jelzik előre az időjárást egy hétre. Attól hogy néha becsúsznak kisebb eltérések, csak a tévé előtt ülő nagyanyám szintjén lévő emberek vonják le azt a következtetést, hogy - áhh, ezeknek se lehet má elhinni semmit... (persze attól másnap még ugyanúgy megnézi)
A reggeli ablakonkinézéssel meg tényleg sokra mész. Főleg tavasszal, meg ősszel. Én azért hadd vágyjak ennél többre.(#45466) kymco
Egy újabb meteorológus...
Taníts mester, mondd el hogy kell használni az időjárás előrejelző app-okat.(#45468) Aggregátor
És az melyik szolgáltatótól kéri le az adatokat?(#45474) Csigusz 1
Igen, én is gondoltam rá, hogy a pontatlanság abból adódhat, hogy valami távolabbi helyről veszi az adatokat, ami egy Pest szintű város esetén még érthető, de Miskolc a maga 5-10 km-es kiterjedésével nem egy nagy terület.
Ráadásul szerintem az egész országba nem volt olyan hely, ahol akár fél napig esett volna, nem hogy Miskolc környékén. -
atillaahun
veterán
válasz
zole72 #45536 üzenetére
És ha nem teljes meghajtót hanem csak mappát osztasz meg?
(#45535) Xiawave
Értem, végülis logikus.
Igazából azért kérdeztem, mert eddig Mobo Player volt fent, ami minden egyes videóra azt írta, hogy csak szoftveres kódolással játszható. És a 720p videókat csak ilyen 10 fps-el vitte, hang meg szintén csak szaggatva volt. Azt hittem maga a telefon nem bírja.
Nemrég viszont lecseréltem a sokak által dícsért MX Player-re, aminél már hibátlanul megy a hardveres kódolás, és viszi a 720p-t is.
Fogyasztáskülönbséget eddig nem is figyeltem, de majd akkor ránézek, köszi. -
atillaahun
veterán
El tudná valaki magyarázni, hogy videólejátszók esetében pontosan mi a különbség a hardveres és szoftveres kódolású lejátszások között?
-
atillaahun
veterán
Nah Palmary Weather eddig jól szolgált, de most megérett a kukázásra. Egész hétre esőt, meg vihart mutatott és mutat Miskolcon, persze eddig egy csepp sem esett, van helyette viszont seggizzasztó forróság nonstop.
Szóval mit ajánlanátok helyette? Kinézet nem érdekel, csak az előrejelzési pontosság. Meg az lenne az ideális, ha tudni úgy frissiteni automatán, hogy csak akkor ha megnyitom. -
atillaahun
veterán
Emlékszik még valaki melyik volt az a (valószínűleg lopásvédelmi) app, ami távoli vezérléssel aktiválni tudta a mikrofont meg a kamerát és stream-elni a képet meg hangot a felhasználó tudta nélkül?
-
atillaahun
veterán
válasz
Jarod1 #45068 üzenetére
Ha ragaszkodsz hozzá, az Avast elég komoly cuccnak tűnt mikor én próbáltam - legalábbis a theft aware részét - de egyébként én sem használok semmit. Még PC-n se. Szerintem csak feleslegesen lassítja a rendszert, és vagyok már elég tapasztalt, hogy ne szedjek össze minden szemetet a netről. Úgyhogy nincs is baja a gépnek évek óta.
-
atillaahun
veterán
válasz
atillaahun #45059 üzenetére
Bocs, a Swype-val szórakoztam, és elküldtem véletlenül.
-
atillaahun
veterán
Ez az új-zélandi Időjárástól tökéletesnek államokat. Asszem. Jaja, Ó pedig azért nem szerepelt a németek ellen gyalázatosan jár
-
atillaahun
veterán
válasz
Dunbar #45041 üzenetére
Nem, nincs egységes felület.
Tudom viszont ajánlani az MX Video Player-t, lejátszás közben a képernyő megfelelő részét simogatva tudsz mindent állítani. Tekerés előre/hátra, kicsit/sokat, fényerő, hangerő. Adott videók beállításait megjegyzi, megfelelő helyről folytatja legközelebb, és tud H/W kódolást, és stream-elést is.
Aktív témák
Hirdetés
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-14400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- iPhone 11 Pro Max 64 GB - 90%-os akkumulátor
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-12400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- iPhone 13 Mini 128 GB - 84%-os Akkumulátor
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-14400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest