Hirdetés
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
atillaahun
üzenetére
Ha nem kezeli közvetlen, akkor viszont én sem értem a TELEFONSZÁMOK KÖZVETLEN HÍVÁSA-t.

Mondjuk nem is ástam magam bele ilyen engedélyes dolgokba, valahogy engem nem érdekelnek (persze csak addig nem míg nem jön vmi szép nagy számla
)Az az igazság hogy én bátor (vagy inkább felelőtlen?) vagyok, és soha nem nézem hogy milyen engedélyeket kérnek adott appok (vagy ha néztem is, nem foglalkoztam vele).
Sőt, a virágbolttól sem riadok vissza.
Az viszont igaz hogy mindig csak olyan appokat telepítek, amik már fenn vannak egy ideje Play-en (szóval nem új, meg ismeretlen appokat, hanem népszerűbbeket)
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Mini 2023 M2 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
- Proc. hibás DELL Latitude 3510 Black i3 256 SSD alkatrésznek eladó
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

)