- Stratégiai partnerséget kötött a HPC-piacon a Fujitsu és az AMD
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Számításokat is végző HBM memóriára szavazna a Samsung
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Everest / AIDA64 topik
- Milyen monitort vegyek?
- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple notebookok
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
R2D20208
addikt
sziasztok ! Tud valaki olyasmi appot playen, ami egy picit a krumpli pucolással kapcsolatos ? % - ban is jó lenne. Köszönöm !
[ Szerkesztve ]
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
R2D20208
addikt
válasz Barthezz2 #14785 üzenetére
A homescreenen a dockban bárhol rányomsz az ikonra : módosítás / katt icon / kiválasztod pl a galériádból / ikonpakkból. Muti a talált pakkodat Nekem saját ikonszettem van kigoogleztam magamnak és majdnem mindig azt használom. Vagy a golauncher alapikonjait..
Jut eszembe : Apex Vs Nova..Ikon beméretezésével is gondja van Novának.
[ Szerkesztve ]
-
R2D20208
addikt
válasz pepe091 #14797 üzenetére
Alsó dock. Ikonra rányom. Módosít, kiválaszt. Kiszedtem GoLauncherből ( appot szétbontva ) az alap fehér ikonjait. Nova aránytalanul rakta be. Apex tökéletesen. Erre gondolok. Nova aránytalanul rakta be az ikonokat. ( most kezdem csak belakni a telót )
Barthezz2 : még nem szedtem le a widgetet, mert újrarakom a telót. Angol szöveg van, vagy napok időjárás magyarul is írva vagyon ?
[ Szerkesztve ]
-
R2D20208
addikt
válasz pepe091 #14806 üzenetére
Berakom ugyanezt Novába pill....Itt van.... Míg Apex automatikusan beméretezi, addig NOvánál be kell mértezni, és ilyen lesz ugyanazokkal az ikonokkal....
[ Szerkesztve ]
-
R2D20208
addikt
válasz Barthezz2 #14809 üzenetére
Akkor szupi. Most töltöm lefele. Most látom. Azért keveri a szezont a fazonnal. Időjárás angol, nap magyar. Alarm angol, hónap magyar .
[ Szerkesztve ]
-
R2D20208
addikt
válasz katalin888 #15233 üzenetére
Hahó ! Mit tudnátok ajánlani nekem photowall progit, vagy vmi ilyesmit amivel 4x4 es fotókat / albumokat tudnék kirakni az asztalomra ?
-
R2D20208
addikt
Kinek milyen készüléke van. Ha nem az enyémből, hanem a pároméból indulok ki ( alsó középkategória ) sem áll helyt amit írsz. Nem fagy. Ha nem inítja újra , sem fagy. Ez nagyon készülékfüggő és nem oprendszerfüggő dolog. Nekem symbian fagyott. De nem a symbian ,hanem az én készülékem ! Meg a másik fele. Mindenki tanulja meg kezelni a telefonjat mielott szidja.
[ Szerkesztve ]
-
R2D20208
addikt
Válts vissza igényes symbianra. kkkkkk
-
R2D20208
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Kupon kunyeráló
- Synology NAS
- E-roller topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Politika
- Everest / AIDA64 topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- PC RTX 4070 Super , Ryzen 5 7600x AM5 , 3 hónapos használat
- G15 5530/Core i7-13650HX/32GB/1TB SSD/15.6" FHD 360Hz/GeForce RTX 4060/Ubuntu/Garis
- Új Blueendless 2 lemezes RAID ház, Foxpost az árban
- BONTATLAN! WD Western Digital My Passport 2TB USB 3.2 Black (WDBYVG0020BBK)
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 256 GB Midnight
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest