Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- AMD FX
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SeroBp
újonc
Sziasztok!
Szükségem lenne segítségre! Még mindig nem sikerült megoldani, és talán lehetetlen vállalkozás, hogy a notification lekérdezéseket szerverről ne 15p legyen Oreo alatt. Vlkinek ezzel tapasztalata? Vagy megoldási ötlete?
-
SeroBp
újonc
Szia!
Érdeklődnék, hogy Oreao notification -ra sikerült megoldást találnod? Mert hasonló próblémával küzdök. Andorid 5.0 - 7.1-ig engedi a background service vagy alarmanager futatását, de 8.0-nál ténylegesen olyan szinten erőltetik az energia takarékoságot, hogy szerintem a felhasználó szint rovására megy.
Én próbálkoztam ScheduleJob használatával, de sajnos ott is gond van. Min 15perces intervallumban futatja csak a JOB-ot és most sem periodikusan pedig be van állítva.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- OLED TV topic
- Gitáros topic
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Hobby elektronika
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD FX
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- 2 monitor + dual kar csomagban (LG 25UM58-P ultrawide + BenQ XL2411T 144Hz) hibátlan
- Eladó újszerű iphone 11 Pro Max 64Gb
- Fuvarozást-költöztetést-lomtalanítást-szállítást, vállalunk! ORSZÁGSZERTE!
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, makulátlan vadonatúj állapotban, 2 év garanciával
- HP Zbook 15 G8 Fury i7/32GB/500+1TB SS/ Quadro 4GB
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ASUS TUF GT301 GIGABYTE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest