Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tl-x
addikt
válasz
bandi0000
üzenetére
Lényeg, hogy tudják vinni magukkal a weboldalt offline mobilon. A rajta lévő anyagokat el tudják érni offline. Amúgy nem tehetem fel a netre mert nem publikus. Az meg, hogy, mappaszerkezettel együtt másolgassák be maguknak mobilra nem hiszem, hogy mindenkinek menne. De nekem egy Windows telepítő is jól lenne ami bemásolja az egészet és kitesz nekik egy parancsikont a telón.
-
tl-x
addikt
Sziasztok! Van egy komplett weboldalam offline, képekkel aloldalakkal, dokumentumokkat (ppt, word, pdf). Ezt, hogy tudnám egy apk-ba tenni? Annyit csinálna, hogy bemásolja a telefonra és kitesz hozzá egy ikont.
Userekre nem bíznám rá a folyamatot és offline lenne a frissítés is. -
tl-x
addikt
Sziasztok! Csináltam egy webview activityt ami szépen meg is nyitja a előre definiált weboldalt gombra kattintáskor. Hogy tudom megadni változóval, hogy ne kelljen minden egyes gombhoz új webactivityt csinálnom?
gomb:
button3.setOnClickListener(new View.OnClickListener() {
@Override
public void onClick(View v) {
openAcivity4();
}
});webactivity:
WebView mywebview = (WebView) findViewById(R.id.webView);
mywebview.loadUrl("https://wikiszotar.hu/ertelmezo-szotar/K%C3%B6b%C3%B6l");Köszönöm
-
tl-x
addikt
Teszteléshez milyen telót javasoltok? Minimum oprendszer? Venni akarok egyet, mégis csak más mint a szimulátorban, meg hotspotként is menne. Nokia?
-
tl-x
addikt
Létrehoztam a főoldalon a gombokat és az layoutokat is. Vágom azt is, hogy a vissza gombbal meg van oldva, ezt elfogadhatónak tartom. A linkelés nem ment. Én azt hittem majd az onclick-re írok egysoros függvényt és kész.

#bandi0000
Köszönöm a tippeket. Biztos rá fogok majd érezni de vakon vagyok mint Esmeralda. -
tl-x
addikt
2 nap szenvedés után sikerült elindítani egy 3. gépen ott is disabled volt a vt defaultan. Srácok tényleg ennyire bonyolult Android studionban megcsinálni, hogy berakok pár gombot menünek és hozzárendelem a megfelelő layoutokat? Megnéztem róla pár videót de valahol félúton elvesztettem a fonalat. Van esetleg vmi jó leírás? Köszönöm
-
tl-x
addikt
Sziasztok! Windowsra vagy MAC-re tudnátok ajánlani egy olyan ingyenes fejlesztői környezetet ahol viszonylag gyorsan létre tudok hozni egy appot? Egy tudástár lenne az app tehát kellene egy menüsor bele almenükkel amik elnavigálnak az app-on belül az adott oldara és vissza.
(androidra még nem programoztam csak delphi, php, css, html, javascript)
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- AirPort Extreme 802.11n (3rd Generation) Model A1301 -
- Eladó Nvidia GTX 650 1GB videokártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest