Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
domel
tag
válasz
angyalpc2
üzenetére
Félelmed jogos!
Én egyszer úgy jártam, hogy egy nehezen megszerezhető adatbázist raktam a raw mappába, aztán egy év múlva unalomból letöltöttem az apk-t külső forrásból, mert a play áruház applikációi egy csomó más szoftverboltban is megjelennek a tulajdonos engedélye nélkül, na szóval letöltöttem, átneveztem az apk-t zip-re, majd belenéztem, és ott volt az én féltve őrzött adatbázisom eredeti formájában. Windows alatt a resource tartalom befordítódik az EXE-be, viszont android alatt ez nem így van.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / magyar / 27%-os ÁFÁS
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én egyszer úgy jártam, hogy egy nehezen megszerezhető adatbázist raktam a raw mappába, aztán egy év múlva unalomból letöltöttem az apk-t külső forrásból, mert a play áruház applikációi egy csomó más szoftverboltban is megjelennek a tulajdonos engedélye nélkül, na szóval letöltöttem, átneveztem az apk-t zip-re, majd belenéztem, és ott volt az én féltve őrzött adatbázisom eredeti formájában. Windows alatt a resource tartalom befordítódik az EXE-be, viszont android alatt ez nem így van.