Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
válasz
Ablakos
üzenetére
Hello,
Szerintem jól haladok a tanulással, és a régi programomat, amit ti segítettetek elkészíteni 4 éve, már 90% -ban magam is el tudom készíteni.A régi programot újra szeretném írni, kicsit felfrissíteni pár dolgot benne. /majd/
Ebben az irányba szeretnék menni a tanulással, hogy legyen pozitív élményem.Az lenne a kérdésem, hogy a régi program /bekér adatokat, és ennyi, ki nem olvassa/
adatait hogyan tudom átvinni az újba.
Pl ha nem teljesen új programot írok, hanem azt frissítem /nem tudom mi történik az adatokkal, illetve hogy frissítem/ Csak a pc-en létezik AS formátumban és apk formátumban, nincs sehol megosztva /kutyának se kellene
/Tudom, hogy ez már adat kezelés, de ez a szó amit tudok róla.
Illetve szeretném, ha ki is tudnám majd olvasni azokat az adatokat, nem csak elmenteni.
Mert most egy root-olt telefonon van, hogy egy másik alkalmazással ki tudjam olvasni a bevitt adatokat.Jó lenne, ha majd sima telefonon is tudnám futtatni, és az adatokat saját maga vissza tudná olvasni, pláne, ha valahogy a régi adatokat is át tudnám rakni, nem újra bepötyögéssel.
Tehát mi után nézzek /pontosan, mert azt tudom, hogy adatkezelés, de ehhez kotlin kell, vagy másik nyelv...vagy/ hogy keressek rá eme jellegű dolgokra.
/program frissítés, adatkezelés/
Új hozzászólás Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Fitbit Versa 4 okos óra
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
/