Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• lanszelot

addikt

válasz Ablakos #5071 üzenetére

Hello,
    Szerintem jól haladok a tanulással, és a régi programomat, amit ti segítettetek elkészíteni 4 éve, már 90% -ban magam is el tudom készíteni.

A régi programot újra szeretném írni, kicsit felfrissíteni pár dolgot benne. /majd/
    Ebben az irányba szeretnék menni a tanulással, hogy legyen pozitív élményem.

Az lenne a kérdésem, hogy a régi program /bekér adatokat, és ennyi, ki nem olvassa/
    adatait hogyan tudom átvinni az újba.
    Pl ha nem teljesen új programot írok, hanem azt frissítem /nem tudom mi történik az adatokkal, illetve hogy frissítem/ Csak a pc-en létezik AS formátumban és apk formátumban, nincs sehol megosztva /kutyának se kellene :D /

Tudom, hogy ez már adat kezelés, de ez a szó amit tudok róla.

Illetve szeretném, ha ki is tudnám majd olvasni azokat az adatokat, nem csak elmenteni.
    Mert most egy root-olt telefonon van, hogy egy másik alkalmazással ki tudjam olvasni a bevitt adatokat.

Jó lenne, ha majd sima telefonon is tudnám futtatni, és az adatokat saját maga vissza tudná olvasni, pláne, ha valahogy a régi adatokat is át tudnám rakni, nem újra bepötyögéssel.

Tehát mi után nézzek /pontosan, mert azt tudom, hogy adatkezelés, de ehhez kotlin kell, vagy másik nyelv...vagy/ hogy keressek rá eme jellegű dolgokra.
    /program frissítés, adatkezelés/

Új hozzászólás Aktív témák