Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- OLED monitor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egér probléma
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zedz
addikt
Köszönöm, elolvastam!
Igazából már most világos, hogy először a Java és egy nagy adag tutorial, gyakorlás kell ide kezdésnek. A logout bejegyzésed olvasva a Xamarin előnyeit max akkor érezném meg, ha mind a 3 platformot valamennyire már ismerném, valamennyit dolgoztam volna már bennük.Ha már tutorialok. Én eddig ezt néztem ki. Ismered esetleg? Ha ez nem jó, tudnál mást javasolni?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Igazából már most világos, hogy először a Java és egy nagy adag tutorial, gyakorlás kell ide kezdésnek. A logout bejegyzésed olvasva a Xamarin előnyeit max akkor érezném meg, ha mind a 3 platformot valamennyire már ismerném, valamennyit dolgoztam volna már bennük.