Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• macsaba97

csendes tag

válasz macsaba97 #1580 üzenetére

Most jött az az ötlet, hogy ugye vannak a bluetoothos headsetek amivel léptetni lehet a zeneszámokat. Márpedig szerencsémre a zeneszámoknak lehet borítóképük. Mivel nekem úgy is majd vezeték nélkül kell irányítanom a telót, ezért amit bukok azzal, hogy minden képet zenéhez kell rendelni, vissza jön ott h nem kel az rc modulokkall meg ezek soros átvitelével babrálni. Na mivel ebben így semmi kihívás nem lenne, gondoltam arra, hogy milyen jó lenne ezeket a képeket teljes nézetben nézegetni. Nem tudom de valami azt súgja, hogy az a sok zenelejátszó nem közvetlen a bluetooth vevővel kommunikál hanem akár a telefonban van valami olyan megoldás, hogy a rendszer küld egy üzit a lejátszóak hogy váltson. Na most ilyen kis zenelejátszót írni sem lehet gyerekjáték bár gondolom nagyságrendekkel könnyebb mint az előző verzió. Arra is gondoltam, hogy biztos van olyan program ami ránagyít az egész képernyőre és azzal ráközelíteni egy egyszerű lejátszóra. Van ilyen, vagy egyéb ötlet? Ja és amúgy köszi az eddigi gyors reakciót. :D

Új hozzászólás Aktív témák