Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
A teljes táblát egy ListView jeleníti meg, ott a join-nal összekötött táblákat egyszerűen lekérdezem, és a mezőket a megf. TextView-kba teszem. Ez gond nélkül megy.
Az egyes elemeket azonban egy űrlap jeleníti meg, ahol az egyes elemek önmagukban is megváltoztathatóak. Pl. egy könyv írójának itt az írók közül kiválaszthatok valaki mást, mielőtt magát az adatbázis-sort módosítom. A kódot egyébként megírtam, és működik is, de a linkelt adatbázisok űrlapjának kódja emiatt többször hosszabb, mint az egyetlen adatbázisra hivatkozók. A végleges megvalósításban ráadásul több ilyen "linkelt" elemet is kellene kezelnem, ezért gondoltam, hogy ezt a kódot valahogy leválasztom, akár View-ba, akár speciális új változótípus-szerű osztályba.
A félelmem pont az amire WonderCSabo rámutatott; hogy ezt túlságosan belekötöm a Fragmentbe, akkor vagy az nem tud békésen eltűnni újraindítás után, vagy a lekérdezést nem tudom megfelelően elvégezni. Pláne, ha több TextView-t kell egy id-hez kötni.
Hosszas keresés után most találtam egy megoldást (vagy legalábbis annak tűnik): ITT Megpróbálom így átkonvertálni. Meg valószínűleg lassan elolvasok egy komolyabb könyvet a software design patterns témában...
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest