Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• thon73
    tag

Köszönöm! Mindkét link nagyon hasznos!

Egy újabb apró kérdés, amin nem jutok át (google segítséggel sem). Ki tudja, hogy az adapterben átadott nyitott adatbázist és cursor-t hol kell bezárni? A doksi az onDestroy-t javasolja (és az logikus is, mint az onCreate párja), de a program az onPause után is meg tud lógni...
    Vagy hogyan tudom az onStart-ba tenni az adapter elkészítését? Az nem kell az onCreate után kész legyen? (ListActivity-ben) Előre is köszönöm!

Érdekes. Az egész adapter-kérdést az onResume-ba helyezve is működik. (bocsánat, az előbb elírtam onStart-ra, de az onPause párja az onResume)
    Tehát: adatbázis megnyitás, query, majd a simplecursoradapter az onResume-ban van,
    cursor zárás, adatbázis zárás az onPause-ban.
    ((Az más kérdés, hogy a gyakoribb lekérdezés lehet hosszú, de most csak néhány elemről van szó - inkább az elmélet megértésére.))
    A kérdés most fordítva merül fel bennem: van valami oka, amiért annyi más (hibaüzenetet adó) megoldás mellett ezt nem találtam a neten? Nekem elméletileg és gyakorlatilag is korrektnek tűnik (időtényezőt nem nézve); szól ez ellen a megoldás ellen valami, amit nem vettem észre?

Új hozzászólás Aktív témák