- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- A megszokottól eltérő képaránnyal jön a JapanNext monitora
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nyomtató topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
domel
tag
Sziasztok! 9-ről 14-es Androidra váltottam és van pár dolog aminek pislogok. Szerencsére a legfontosabb két applikációm kis kepesztéssel de lefordult, a többivel meg majd el szórakozok. Először is ami a leg szembetűnőbb, hogy ha a vissza (bezárás) gombra kattintok, akkor vagy lefut az onDestroy, vagy nem. Úgyhogy most az onBackPressed()-be rakok egy finish()-t, mert más ötletem nincs (az onDestroy-ban mentek, vagy állítom le például az internet rádiót)
Volt egy internetrádiós ébresztőórám is, na az nem működik. Foreground service alatt egy PendingIntent-et állítottam be egy AlarmManager-nek ami a megfelelő időpontban elindította a program Activity-jét, ez most csak úgy működik, ha nem lépek ki a programból, szóval ez így megbízhatatlan.
Harmadik dolog ami így eszembe jut, az a wifi debug. Néha párosodik, akkor boldog vagyok, de leginkább nem. Arra rájöttem, hogy a wifi router 2,4 és 5 GHz-en működik, és ha a PC 5GHz-en, a telefon 2,4GHz-en kapcsolódik, akkor biztosan nem fogják egymást megtalálni, de egyfajta hálózaton látják egymást, mégis valami gebasz van. Úgyhogy marad a kábel.
Új hozzászólás Aktív témák
- INGYEN FOX - Samsung 980 PRO 1TB SSD PCIe 4.0 (dobozával)
- INGYEN FOX! - Patriot Viper Blackout - 2x8 GB - 3200 MT/s - CL16
- Lenovo Thinkpad L13 Gen 3 i5-1235U/16GB RAM /256 GB SSD/13.3"FHD magyar bill. laptop
- Érintőképernyős pénztárgép - Celeron J1900, 4GB RAM
- Új Lenovo Thinkbook 14 G7 WUXGA IPS Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel Arc Win11 Pro Garancia
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- DELL Latitude 5285 (Tablet)FHD, 2 az 1 ben, 12.3",i7-7600U,16GB DDR4, 256GB SSD, WIN11
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest