Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Pánik a memóriapiacon
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kutyauto
csendes tag
válasz
bandi0000
üzenetére
Végül is a futtató masina egyéni paraméterei adják meg,hol kezd majd pusztulni egy túl nagyra nőtt háttér adapter miatt.
Ha azt túl kicsire hagyom akkor viszont a hálózatot terhelem azzal, hogy folyton lekéregetem az adatokat amikor az user le meg fel scrollozgat az ujjával, én meg a háttérben noszogatom az adaptert.
Adott esetben ez a kis mozdulat (amit nagyon sokan úgy használnak hogy szinte észre sem veszik) felesleges adatforgalmi díjat is generálhat.
Mivel ezt egy általánosan használható objektnek szántam volna, legjobb az lenne ha a beállításoknál kilobájtban lehetne paraméterezni hogy hol kezdjen eldobni már korábban letöltött adatokat. (amiket aztán lehet hogy egy pillanat múlva ismét le kell töltenie) Az egyik ablakban, viewban ez lehet hogy ötezer rekordot engedne meg, egy másik nézetnél ahol képek vannak vagy ilyesmi, ott meg csak ötvenet.
Egész délelőtt gyúrtam az OpenAi-t meg a netet, de az összes megoldás kezdemény elhasalt valahol.
Most úgy látszik bámulatos módon nehéz egy tetszőleges objektum konkrét méretét lekérdezni Kotlinban. Nincs egy sima sizeOf.Lehet hogy túlgondoltam, ezt most elengedem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ingatlanos topic!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ubiquiti hálózati eszközök
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 6
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Audio-Technica ATH-M20x monitor fejhallgató
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest