Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kutyauto

csendes tag

válasz sztanozs #5492 üzenetére

Köszi. Átnéztem, de végül máshonnét lett jó.

Én is és amennyire látom az általad adott linken kérdező valaki is úgy gondolom/gondoltam,
    hogy a Manifest és az XML fájlban ugyanannak az ID számnak kellene szerepelnie, de úgy sehogy nem működik nekem.

A https://developers.google.com/admob/android/quick-start#import_the_mobile_ads_sdk leírás (továbbiak "leírás") alapján, a Manifest fájlban a szintén ott látható Sample AdMob app ID komment sorban megadott értékkel elindul a cucc és akkor jelenik meg hirdetés, ha a megjelenítő xml fálban a fene tudja már hol talált "/6499/example/banner" érték, vagy a leírásban a Banner típus implenetációjára tovább kattintva ott megadott "ca-app-pub-3940256099942544/6300978111" érték szerepel.
    Ha egyforma értéket írok akkor vagy el sem indul, vagy elindul de nem jelenik meg a banner.

Szóval igazából most azt hiszem két külön szám kell. A Manifestbe az app id, az xml-be meg a formátumnak megfelelő fix érték. Majd most próbálom cseszegetni, kitalálni mikor és hogyan cserélődik a tartalom, meg megnézni mikor mi hívódik meg rajta.

Új hozzászólás Aktív témák