Hirdetés
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kutyauto
csendes tag
Sziasztok,
BÚÉK mindenkinek!
Van az a dolog, hogy ha nem tiltom le a képernyő forgatást, akkor újraindul az egész cucc a forgatás után és elveszik az alkalmazás teljes állapota.
Egyelőre a fix orientációt használom, de kísérleteztem használni az "onSaveInstanceState"-et meg a párját...
Szimpla kulcs-érték párok mennek azzal nincs is baj, de van nekem egy rakás másféle objektumom is amiket meg kéne tartani.
Mint például egy ilyen
var MatrixDraw = mutableListOf<MyImageView>()
változót, amiben van egy lista spéci ImageView objektumokból, saját beállított propertykkel meg ilyesmi.
Az ilyenek kimentésére-visszatöltésére nem találtam működő megoldást sehol.
Nem tudtok olyasmi megoldást, aminek csak megadom a kulcsot, meg az értéket, aztán ő elvacakol a megfelelő metódus kiválasztásával, konvertál típust ha kell.... szóval megoldja a kimentést, visszatöltést bármire amit a memóriában találok ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 16 pro max 256gb desert titanium eladó
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RX 7700 XT 12GB / B550M WIFI / 32GB RAM / 1TB NVMe SSD / 750W
- Eladó Gamer számítógépem.
- Honor 90 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- OnePlus 15 16/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
- LENOVO TABLET 10 (N4100),10.1",WUXGA, 2-IN-1 TABLET,Ceruza,LTE kártya,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest