- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Projektor topic
- Mikor lesz már jó a Bluetooth? — Bluetooth 6.0 technológia
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucihost
senior tag
Sziasztok! Adott egy online rádió hallgató alkalmazás. Fel raktam play áruházra is, viszont most alakítottam rajta kicsit és ment rá egy frissítés. Play áruház vissza dobta, hogy már csak SDK 31 (vagy felette) lehet. Átírtam, viszont innentől android 12-n elhasal az alkalmazás. Ki debugoltattam, és ez a hibaüzenet jön:
Targeting S+ (version 31 and above) requires that one of FLAG_IMMUTABLE or FLAG_MUTABLE be specified when creating a PendingIntent.
Viszont ha visszaírom a forráskódban az SDK verziót 30-ra (compileSdkVersion 30, targetSdkVersion 30), és magát az apk filet telepítem android 12-re akkor minden további nélkül működik.Találkoztatok már ilyennel? Ha igen mi a megoldás? Netet bújtam, de az ottani megoldásokkal ugyan ez a felállás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gitáros topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Futás, futópályák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- GIGABYTE RX 9070 XT 16GB GDDR6 AORUS ELITE OC - Új, 2 év gari - Eladó!
- Dell XPS 15 9500 - 15,6" hibás kijelző, i7 10750H, 8GB RAM, Nvidia GTX 1650 Ti 4GB VGA
- Meta Quest Kisokos és 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- HP EliteBook 840 G9: i7-1265U/16GB/512GB NVMe SSD/14" WUXGA,IPS,Matt,Touch/WIN11 Pro
- Samsung Galaxy Watch 4 LTE 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- xBox One x 1Tb lemezes
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Maximus IX Hero Z270 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Acer Nitro V 17 AI - 17.3"QHD 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év Gar - HU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest