Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucihost
senior tag
Sziasztok! Adott egy online rádió hallgató alkalmazás. Fel raktam play áruházra is, viszont most alakítottam rajta kicsit és ment rá egy frissítés. Play áruház vissza dobta, hogy már csak SDK 31 (vagy felette) lehet. Átírtam, viszont innentől android 12-n elhasal az alkalmazás. Ki debugoltattam, és ez a hibaüzenet jön:
Targeting S+ (version 31 and above) requires that one of FLAG_IMMUTABLE or FLAG_MUTABLE be specified when creating a PendingIntent.
Viszont ha visszaírom a forráskódban az SDK verziót 30-ra (compileSdkVersion 30, targetSdkVersion 30), és magát az apk filet telepítem android 12-re akkor minden további nélkül működik.Találkoztatok már ilyennel? Ha igen mi a megoldás? Netet bújtam, de az ottani megoldásokkal ugyan ez a felállás.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest