Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
thyrpacia
csendes tag
Igen valóban eléggé leegyszerűsítettem az okot. A valóság az hogy az alap virtuális gép nem használ semmiféle hardveres virtualizációs technológiát. Az egészet szoftveresen oldja meg, így nem szükséges hogy a fejlesztő gép támogasson bármilyen hardveres virtualizációt. Látható hogy igen erőforrás igényes egy nagy részben konfigurálható gépet teljes egészében szoftveresen működtetni. Mivel ARM processzort virtualizálunk így az összes utasítást át kell fordítani másik utasításkészletre.
Itt jön a képbe az x86-os képfájl. Itt lecserélték az emulátor (Android) Linux kernelének ARM specifikus utasításait az x86 os utasításkészletre így már nem szükséges egy teljes ARM processzort virtuálisan működtetni. Az utasítások mehetnek közvetlenül a hoszt processzorának, nyilván felügyelten (ehhez kell hogy a hoszt támogassa a hardveres virtualizációt).Persze nem állítom hogy az x86 os kép minden esetben gyorsabb. Nálam óriási a különbség a kettő között. Míg az alap alig akart elindulni és a menüt is 3 perc volt behozni addig az x86 os pikk pakk ment mintha telefonon futtattam volna.
Nem tudom a bluestacks mit használ és hogyan működik mert nem próbáltam még, amint lesz egy kis időm mindenképpen megnézem mert nagyon jó cuccnak tűnik, de egészen biztos vagyok benne hogy ilyen szintű testreszabásra mint az alap emulátorban biztosan nincs lehetőség. Így optimalizálni is könnyebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- OpenMediaVault
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Jövedelem
- További aktív témák...
- LG 45GR65DC-B 45 / 5120x1440 / 200HZ / VA /
- Chieftec Smart Seriels GPS-500A8 80 Plus minősítésű 500W tápegység
- Apple iPhone 13 - 85% Akku - 128GB - Független - Hibátlan
- HONOR Magic8 Lite 5G 512GB + CHOICE Cubuds - Gyári Bontatlan, 2028-ig garanciális
- HONOR Magic8 Pro 5G 12/512GB (Black) - Új, Kártyafüggetlen, 2029-ig garanciális
- iPhone 15 Pro Max 256GB 84% (1év Garancia)
- Apple iPhone 13 mini 256GB Pink használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 M.2. NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Logitech Mx mechanical master series magyar keyboardlabor gmail.com
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest