Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• SektorFlop
    aktív tag

Sziasztok!

Go Keyboard nevű alkalmazással kapcsolatban lenne kérdésem. Remélem nem bonyolult a dolog, mert még nem próbálkoztam soha programozással.
    Szóval az érdekelne, hogyan lehetne eme androidos billentyűzetbe belecsempészni balra dőlő ékezetes betűket?
    Próbálkoztam azzal, hogy az apk fájlt átneveztem zipre hátha találok benne olyan fájlt, ami a betűkészletet tartalmazza, de nem jártam sikerrel, gondolom nem ennyire egyszerű a dolog.
    Van erre valami megoldás?

Hát nem nagyon vágom ezt a részt, de ha jól tudom maga a szoftver tartalmaz egy "fonts" mappát ami elvileg a system mappán belül van, ott találhatóak a karaktkészletek... A billentyűzet is gondolom ezeket használja, viszont nem tudom milyen módon lehetne módosítani a billentyűzetet :( Összefoglalva tőlem semmi ójat nem tudtál meg :DDD

Van itt olyan, aki foglalkozott játékok készítésével? Alkalmazások mellet gondoltam megpróbálkozok egy egyszerűbb játékkal is. Az lenne a kérdésem, hogy mik kellenek hozzá? Tudnátok egy-két tippet adni hogy mivel is kezdjem mit olvassak át? :R

Új hozzászólás Aktív témák