Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Irvine18
csendes tag
válasz
Irvine18 #37044 üzenetére
Úgy látszik ezzel a rendszerrel nem fogok menni vele semmire sem. Tudna nekem linkelni valaki egy oldalt ahol a legjobban le van írva, hogyan tudom újratelepíteni, honnan szerezhetem be a hozzávaló rendszert? Ami nehezíti a dolgot nincs sd kártya hozzá, mert a 16gb-os változat ez, ha korábban jól olvastam így nehezebb dolgom lehet, mert flashelni onnan kellene. Telómban van egy, de nem szívesen formáznám az összes cuccommal. Nem vagyok hülye az efféle dolgokhoz, de konkrétan ezzel még nem volt dolgom, megköszönöm a segítséget.
-
Irvine18
csendes tag
Sziasztok!
Haver ma benézett egy Omega MID 9711 típusú táblagéppel, a probléma a következő, gyerek kezébe került és a szokásos "túl sok mintarajzolási próbálkozás" képernyőnél tartanak. Googleba hiába akarok bejelentkezni nem fogadja el (természetesen azzal amivel vásárlástól használva volt), azt olvastam net nélkül is el kellene fogadnia, de nem teszi. Ami plusz nehézség wi-fi persze nincs bekapcsolva. Utánaolvastam és a szokványos hard reset sem akar működni. Várom az esetleges tippeket, mit is lehetne kezdeni vele. A márka nem hiába nem népszerű, alig találni róla valamit. Köszönöm előre is!
Üdv: Irvine
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Peugeot, Citroën topik
- Futás, futópályák
- Sorozatok
- Azonnali játékos kérdések órája
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i9 10900KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva A-Data 750W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- iKing.Hu - Xiaomi 14T Blue Gyors, stílusos és megbízható 12/256 GB Használt, karcmentes,Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest