- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, "meglepném" magam karácsonyra egy androidos tablettel.
Mivel van már kb minden féle eszközöm (htpc, laptop, htc desire és ebook olvasó), kifejezetten csak egy célra keresek tabletet: képregény olvasásra.
Tehát a sebesség, a játékok futtatása, wifi és a többi sallang engem nem érdekel.
Képeket vagy cbr-eket (marketes képregény olvasók tudják kezelni, az sem érdekel, ha nincs a tableten market, majd telepítem nélküle a szükséges programokat) tudja megfelelően megjeleníteni, a képek közti váltás azért legyen 30mp alatt, illetve azért tudjak zoomolni a képekre, valamint azért a képregény olvasástól lehetőleg ne fájduljon meg a fejem, tehát ne legyen pocsék a kijelző (a multitouch/rezisztív vagy kapacitív dolog sem érdekel nagyon, erre az egyre használnám).
Esetleg nagy ritkán talán néznék rajta egy 350mb-s sorozatrészt, de gondolom az általam megadott árrésben nincsen olyan gép, ami viszi a divxeket konvertálás nélkül.
Ez lenne a nagy igényem, illetve 7-10" közötti méret, kb max 120$ értékig szállítással (gondolom 10"es nincs ezen az áron, 7"seket már láttam).Ezt (azt írják, hogy a slatedroid fw felrakásával gyorsul a cucc rendesen), ezt és ezt láttam eddig.
Ezek közül melyik a legjobb, illetve van-e jobb ezen az áron?Valamint dealextreme-től nem para a vásárlás?
Fizetés gondolom paypallal megy.Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- sziku69: Szólánc.
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jogász topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest