-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
alitak
senior tag
válasz
tjb007 #54216 üzenetére
Szia,
nagyon sokadik levélváltásra kiderült, hogy amúgy ő 80ért adná a tabletet, úgyhogy rá kellene fizetnem 50et. Így már reális a dolog, csak gyanús volt, hogy nem ezt nem említette meg, csak mikor már konkrétan rákérdeztem, hogy akkor most odaadja a tabletet az én notebookomért. Azt hittem, hogy én nem vagyok képben egyáltalán a tabletpiaccal.
-
alitak
senior tag
Sziasztok,
van egy Asus notebook-om (2007-es), amit 30e forintért hirdetek. Cserére ajánlottak egy 2 hónapos, hibátlan Sony Xperia Z2 tabletet. Mennyire biztosan átverés?
-
alitak
senior tag
Sziasztok,
asszonykám eljutott oda, hogy szeretné a laptopját lecserélni egy tabletre, lévén gyakorlatilag csak tartalomfogyasztó.
Alapvetően 10 colos gép volna jó, lehetőleg új gép, valamint (főleg garancia miatt) szeretném idehaza beszerezni. Mindenféle social dolgok mellett (pinterest, fb, ...) kereskedelmi csatornák weboldalán fellelhető műsorokat szokott megnézni néha. Nem tudom, hogy az ilyen, gyakran flash alapú lejátszókkal hogy állnak a gépek (elnézést a kérdésért is, ha nagyon ostobaság
).
Nagyságrendileg 60-80e forintot szánunk rá, márha van használható tablet ebben az árkategóriában. Jah, és a legfontosabb feltétel, hogy legyen szép -
alitak
senior tag
Sziasztok,
szükség lenne egy barátomnak tabletre. Méretben 8-10 colos, mindenképpen új, itthon megvásárolható. Legtöbbet ágyban olvasgatás, böngészés, videómegosztós videók nézése. Akkumulátor idő talán a legfontosabb, hogy ha egy napot kibírna, persze nem állandó használattal, az jó volna. Pénzben 60-70ezer forintig gondolták, ha van eszköz, ami kiugróan megérné, akkor még a 80ezer beleférhet.
Lehet nagyon láma kérdés, de ezekhez az eszközökhöz külső billentyűzetet lehet csatlakoztatni már gond nélkül, ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest