- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Forr az AI-láz, az Apple tőzsdei rekordját is túlszárnyalta az NVIDIA
- Félrevezető akciók miatt büntették meg a Sheint
- Milyen videókártyát?
- Házimozi haladó szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
alitak
senior tag
válasz
tjb007 #54216 üzenetére
Szia,
nagyon sokadik levélváltásra kiderült, hogy amúgy ő 80ért adná a tabletet, úgyhogy rá kellene fizetnem 50et. Így már reális a dolog, csak gyanús volt, hogy nem ezt nem említette meg, csak mikor már konkrétan rákérdeztem, hogy akkor most odaadja a tabletet az én notebookomért. Azt hittem, hogy én nem vagyok képben egyáltalán a tabletpiaccal.
-
alitak
senior tag
Sziasztok,
van egy Asus notebook-om (2007-es), amit 30e forintért hirdetek. Cserére ajánlottak egy 2 hónapos, hibátlan Sony Xperia Z2 tabletet. Mennyire biztosan átverés?
-
alitak
senior tag
Sziasztok,
asszonykám eljutott oda, hogy szeretné a laptopját lecserélni egy tabletre, lévén gyakorlatilag csak tartalomfogyasztó.
Alapvetően 10 colos gép volna jó, lehetőleg új gép, valamint (főleg garancia miatt) szeretném idehaza beszerezni. Mindenféle social dolgok mellett (pinterest, fb, ...) kereskedelmi csatornák weboldalán fellelhető műsorokat szokott megnézni néha. Nem tudom, hogy az ilyen, gyakran flash alapú lejátszókkal hogy állnak a gépek (elnézést a kérdésért is, ha nagyon ostobaság
).
Nagyságrendileg 60-80e forintot szánunk rá, márha van használható tablet ebben az árkategóriában. Jah, és a legfontosabb feltétel, hogy legyen szép -
alitak
senior tag
Sziasztok,
szükség lenne egy barátomnak tabletre. Méretben 8-10 colos, mindenképpen új, itthon megvásárolható. Legtöbbet ágyban olvasgatás, böngészés, videómegosztós videók nézése. Akkumulátor idő talán a legfontosabb, hogy ha egy napot kibírna, persze nem állandó használattal, az jó volna. Pénzben 60-70ezer forintig gondolták, ha van eszköz, ami kiugróan megérné, akkor még a 80ezer beleférhet.
Lehet nagyon láma kérdés, de ezekhez az eszközökhöz külső billentyűzetet lehet csatlakoztatni már gond nélkül, ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest