Hirdetés
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
alitak
senior tag
válasz
tjb007
üzenetére
Szia,
nagyon sokadik levélváltásra kiderült, hogy amúgy ő 80ért adná a tabletet, úgyhogy rá kellene fizetnem 50et. Így már reális a dolog, csak gyanús volt, hogy nem ezt nem említette meg, csak mikor már konkrétan rákérdeztem, hogy akkor most odaadja a tabletet az én notebookomért. Azt hittem, hogy én nem vagyok képben egyáltalán a tabletpiaccal.
-
alitak
senior tag
Sziasztok,
van egy Asus notebook-om (2007-es), amit 30e forintért hirdetek. Cserére ajánlottak egy 2 hónapos, hibátlan Sony Xperia Z2 tabletet. Mennyire biztosan átverés?
-
alitak
senior tag
Sziasztok,
asszonykám eljutott oda, hogy szeretné a laptopját lecserélni egy tabletre, lévén gyakorlatilag csak tartalomfogyasztó.
Alapvetően 10 colos gép volna jó, lehetőleg új gép, valamint (főleg garancia miatt) szeretném idehaza beszerezni. Mindenféle social dolgok mellett (pinterest, fb, ...) kereskedelmi csatornák weboldalán fellelhető műsorokat szokott megnézni néha. Nem tudom, hogy az ilyen, gyakran flash alapú lejátszókkal hogy állnak a gépek (elnézést a kérdésért is, ha nagyon ostobaság
).
Nagyságrendileg 60-80e forintot szánunk rá, márha van használható tablet ebben az árkategóriában. Jah, és a legfontosabb feltétel, hogy legyen szép
-
alitak
senior tag
Sziasztok,
szükség lenne egy barátomnak tabletre. Méretben 8-10 colos, mindenképpen új, itthon megvásárolható. Legtöbbet ágyban olvasgatás, böngészés, videómegosztós videók nézése. Akkumulátor idő talán a legfontosabb, hogy ha egy napot kibírna, persze nem állandó használattal, az jó volna. Pénzben 60-70ezer forintig gondolták, ha van eszköz, ami kiugróan megérné, akkor még a 80ezer beleférhet.
Lehet nagyon láma kérdés, de ezekhez az eszközökhöz külső billentyűzetet lehet csatlakoztatni már gond nélkül, ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad 11 A16 128GB Wifi Újszerű/2026.07.23.Apple gar./Akku 100%/p4636
- iPad 11 A16 128GB Wifi Hibátlan 2027.09.25.Gar./Akku 100%/p4635
- iPhone 15 Pro Max 512GB Független Karcmentes/2028.03.04.Gar./Akku 100%/p4634
- Apple iPad 8 128 GB Wi Fi + Apple Pencil 1 + Epico tok
- iPad Pro M1 12.9" 256GB Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4633
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4650G 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
).
Dr.NX