-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdman
őstag
válasz
KaiotEch #16502 üzenetére
Ne legyél ilyen negativ, (mint Crytek
), az árát pedig már többször irtuk, hogy 80k lesz, ebben benne lesz egy billentyűzetes tok is.
Ez most vagy drága vagy nem drága, de szerintem ennyiért itthonról, itthoni garival, rendes supportal, szerintem jó közösséggel best buy.
Hasonlót lehet kapni kinából (ugye a hires neves U30GT) kb 55k, de ott még sok a kérdés, az első szállitmányok most indultak a vevőkhöz, aztán ott a gari, a vám, és a többi dolog, ami még megnyomhatja az árat, és negativ szájizt okozhatnak, (vagy nem), de én a kezdeti CUBE fellángolás után egyre inkább a CC 9,7+-t favorizálom.
Shoo: igen a korábbi + verzió volt 85k, most a totál uj belsővel -5k lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest