- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 3D nyomtatás
- Acer notebook topic
- Fujifilm X
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Canon EOS DSLR topic
- BIOS frissítés
- Hobby elektronika
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
szzoo
tag
válasz
ClioRS #52675 üzenetére
(#52675) ClioRS
Az én tabletemben LiPo akksi van, ha jól emlékszem. Amit erről olvastam talán érvényes más akksikra is:
A legjobb, ha nem várod meg míg teljesen lemerül, hanem rátöltesz. Az, hogy nem várod meg nem azt jelenti, hogy csak 10%-nál rakod fel. Azt jelenti, hogy nem kell törekedni a teljes töltési ciklusokra. Rá lehet tölteni bármikor, a töltések számától nem függ az élettartam. Jó az, ha az akku töltöttségi szintjében nincsenek óriási kilengések.Esetemben ez úgy néz ki, hogy ha hosszabb-rövidebb ideig nem használom a tabletet, akkor a dokkolóba rakom le és töltődik. Ha nem lenne dokkoló, akkor persze ritkábban tölteném, hogy feleslegesen ne koptassam a csatlakozót.
(#52663) RoBos
Fent hagyhatod a töltőn éjszaka. Az elektronikának nem szabadna, hogy hagyja az akksit roncsolódni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest