-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozont
veterán
válasz
tjb007 #54110 üzenetére
Nem rossz, külsőre is szépen néz ki (az is fontos a hölgynek akinek lesz
). Mondjuk most megakadt a szemem az LG G-Pad v700-on, ami ugyan már 65e körül kapható, viszont Qualcomm soc van benne és van még pár extra a Lenovo-hoz képest, ami jól jöhet. Majd kiderül belefér-e még.
-
bozont
veterán
válasz
tjb007 #54102 üzenetére
Pedig semmi extra elvárás nincs nincs a felsoroltak közül, legalább is én azt hittem így 2014 vége felé. Mint mondtam a 2GB ramot elvetettem, a 3G sem olyan lényeges. Tehát 50e Ft-ig nincs egy olyan hardver sem, ami megfelelő sebességet nyújt netezéshez és multimédiához? Vagy a bt-s cuccok csatlakoztathatósága és GPS a probléma?
-
bozont
veterán
Üdv
10"-os méretben kellene egy tablet, 50e Ft-ig. Játék nem nagyon lesz rajta, inkább böngészés, film zene. Magyar nyelvet mindenképpen tudja. Minimum HD körüli felbontás jó lenne. Kell még wifi, GPS, bluethoot bill és egér, esetleg 3G támogatás. Jó lett volna 2GB ram, de ahogy látom ebben az árkategóriában nem nagyon van ilyen.
Mi lenne a legjobb vétel? Az ilyen Overmax, Goclover, Navon, Ionik márkák teljesen ismeretlenek számomra.
Egyelőre a külföldi rendelést kizárnám, de opcióként jöhet ajánlat, ha van jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest