- OLED TV topic
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi haladó szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen széket vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
RefeeZ
tag
Sziasztok!
Ez lehetne akár általános android kérdés is, mégis itt teszem fel, hátha tablet specifikus a dolog.
Ismerősöm tabletén a képek nagy többsége duplán jelenik meg a galériában és egy másik képnézegetőben is. Amik "újonnan" készültek azok nem. Valamit csinálhatott vele, amit nem tud visszacsinálni. Természetesen nincsen egyik kép sem fizikailag kétszer a háttértáron, megnéztem. Mikor egy illetve másik verzióját nézem ugyanannak a képnek, annyi bennük a különbség, hogy az egyiknél más "Besorolás" van megadva, mint a másiknál. Léteznek "fájlnév.jpg" és "fájlnév" besorolású képek mindenből amit régebben készített. Kerestem, hogy hol lehet az összes kép besorolását "törölni" vagy szinkronizálni, de nem találtam. Van bármi ötletetek arra, hogy miként tudna újból "egészségesen" képnézegetni?
Köszi!
-
RefeeZ
tag
Sziasztok!
Tabletet keresek.
-Nem akarok bele sim-et rakni.
-Elsősorban netezésre lenne használva.
-A keret felső határa 50k legyen mondjuk.
-A méretről annyi elképzelésem van, hogy legyen közepes vagy nagyobbacska, de semmiképp sem óriási, mivel női kezekben lesz.Természetesen szeretnék valamilyen megbízható márkát.
Előre is köszöntem a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro M1 256 GB + Apple Pencil 2 + Magic Keyboard
- Apple Magic Keyboard iPad Air 13" (M3) - HU - fehér
- Brutál szép állapot!! Dobozos! Lenovo Tab M10 FHD PLUS 10.3" 4GB 128GB - sötétszürke
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- EMESE! 16napot futott! MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest