- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- UHD filmek lejátszása
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós kamerák
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- VR topik
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
RefeeZ
tag
Sziasztok!
Ez lehetne akár általános android kérdés is, mégis itt teszem fel, hátha tablet specifikus a dolog.
Ismerősöm tabletén a képek nagy többsége duplán jelenik meg a galériában és egy másik képnézegetőben is. Amik "újonnan" készültek azok nem. Valamit csinálhatott vele, amit nem tud visszacsinálni. Természetesen nincsen egyik kép sem fizikailag kétszer a háttértáron, megnéztem. Mikor egy illetve másik verzióját nézem ugyanannak a képnek, annyi bennük a különbség, hogy az egyiknél más "Besorolás" van megadva, mint a másiknál. Léteznek "fájlnév.jpg" és "fájlnév" besorolású képek mindenből amit régebben készített. Kerestem, hogy hol lehet az összes kép besorolását "törölni" vagy szinkronizálni, de nem találtam. Van bármi ötletetek arra, hogy miként tudna újból "egészségesen" képnézegetni?
Köszi!
-
RefeeZ
tag
Sziasztok!
Tabletet keresek.
-Nem akarok bele sim-et rakni.
-Elsősorban netezésre lenne használva.
-A keret felső határa 50k legyen mondjuk.
-A méretről annyi elképzelésem van, hogy legyen közepes vagy nagyobbacska, de semmiképp sem óriási, mivel női kezekben lesz.Természetesen szeretnék valamilyen megbízható márkát.
Előre is köszöntem a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Automata kávégépek
- UHD filmek lejátszása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Villanyszerelés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Autós kamerák
- Formula-1
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- További aktív témák...
- ÚJ csak Aktivált Apple iPad Pro 11" M4 256GB Wi-Fi + Cellular ! Space BLack ! 1ÉV Apple GaranciA
- Samsung s10 ultra tab 256 wifi+cellular
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest