-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kazasi
tag
válasz
kelzsoca #50444 üzenetére
Igen,ezt már én is néztem csak még meglehetősen kevés felhasználói visszajelzés van róla.Láttam a Mobilarénás tesztet is... Egyébként eléggé korrektnek tűnik.
Arra tudnál válaszolni,hogy hozzávetőleg mikorra várható újabb SoC-val szerelt tablet itthon? PL: RK3288 vagy Tegra K1?Hoznak-e akkora előrelépést amiért megéri várni 3-4 hónapot? -
Kazasi
tag
Üdvözletem mindenkinek!
Olyan tabletet szeretnék maximálisan 65000 forintig, amely 8-10,1 coll közötti,fHd, fHD+ IPS vagy PLS kijelzővel rendelkezik,magyarországi,boltban vásárolt, honi garanciás készülék.Fontos a problémamentes, folyamatos működés,akadásmentes használat.Játékra nem lenne használva,kizárólag net,ebook.Üzemidő legalább átlagos szint.HDMI előny, képarány nem fontos.
Köszönök minden segítő szándékot!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- Kompakt Gamer Erőmű: Lenovo Legion Y700 Tablet +3db tok.
- Samsung Galaxy Tab A9+ 4/64GB
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest