-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
exp-uj
csendes tag
Üdv Fórum!
A kérdésem az lenne: van bármi jelentősége hogy egy tablethez milyen sebességű memóriakártyát használok?
Android 2.2-vel már lehet app-ot az sd card-ra telepíteni. Ha sd card-ról futtatok app-ot, minél gyorsabb a memókártya annál gyorsabb az app betöltése is. Elvileg, papíron.
De gyakorlatban vajon van ennek bármi észrevehető megnyilvánulása?
Most álltam át class2 kártyáról class 6-ra, és bizony a világon semmi különbséget nem tapasztalok.
Tapasztalat?Köszönöm
-
exp-uj
csendes tag
üdv Fórum!
akarok venni egy tabletet. Két teljesen uolyan modell a dilemma, egy különbséggel.
256 mb ram vs 512 ramnem értem igazából.
a "ram"-nak van bármi jelentősége a sebesség szempontjából? android alatt ha minden igaz, a "ram"-ba telepítem az appokat. több ram (256 vs 512= több app). na de a sebességben érezhető bármi is az 512-ből?
mert app úgyse kell annyi.köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest