- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Fecamester
csendes tag
Sziasztok! Leírom még egyszer a kérdésemet, mert eddig érdemi megoldást nem kaptam rá, hiába itt a sok okos.....
Tehát az van, hogy azóta is szenvedek ezzel a kínai tablettel de már csak azért mert idegesít, hogy nem jutok vele semmire. A hibája, hogy egy hard reset után nem működik az érintőképernyő....az alaplapján: m010f felirat és egy dátum van. A kijelző szalagkábele nem sérült. Próbálgattam micro sd kártyáról különböző romokat, de semmire sem reagál. Olvasgattam és talán egy gombkombinációval elő lehetne hozni a recovery menüt, hogy ott beállíthassam, hogy sd kártyáról indítson?????? Ennél pontosabb típusazonosítás létezik???
Valaki segítsen mert már az agyamra megy!!!! -
Fecamester
csendes tag
Sziasztok!
Szenvedek egy gagyi kínai MID tablettel már napok óta. Abban kérném a segítségeteket, hogy hogyan tudnám újra installálni rajta az androidot? Ugyanis azt csinálja, hogy bekapcsol, bejön minden normálisan, de az érintőképernyő nem működik. Nem hibás a szalagkábele mert nemrég még működött, mindaddig míg nem reseteltem. Csak annyira működik, hogy mikor "elhalkul" a képernyő, hogy lezárjon, megérintem és nem zárja le.... Hogyan tudnám újrahúzni???? Örülnék, ha valaki leírná nekem pontosan. Az alaplapján ez szerepel: M010F 2011.12.03. DDR3 memória... Ennyit tudok róla asszem
Mindegy, hogy "főzött" Android vagy normál, csak működjön ez a vacak mert ha nem működik, vágok rajta kenyeret
Előre is köszi annak aki veszi a fáradtságot!!! Ja, és kellemes ünnepeket mindenkinek!!!
-
Fecamester
csendes tag
Sziasztok! Vettem egy fantasztikus MID WM8650-es Tablet kínai izét. Bütykölni kellett, nem várok tőle csodát. De nem műkszik az érintőképernyője....Valaki segítene, hogy hogyan tudnám újrahúzni vagy resetelni vagy ilyesmi? Programok, kábelek stb? Üdv.!!
-
Fecamester
csendes tag
Sziasztok! Vettem egy fantasztikus MID WM8650-es Tablet kínai izét. Bütykölni kellett, nem várok tőle csodát. De nem műkszik az érintőképernyője....Valaki segítene, hogy hogyan tudnám újrahúzni vagy resetelni vagy ilyesmi? Programok, kábelek stb? Üdv.!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÚJ csak Aktivált Apple iPad Pro 11" M4 256GB Wi-Fi + Cellular ! Space BLack ! 1ÉV Apple GaranciA
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest