-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
burasu4
senior tag
Sziasztok!
Átolvasva az összefoglalót és egy kis kutakodás során leszűkítettem a kiszemelt tabletet.
Kérlek Benneteket, hogy segítsetek, hogy jól választottam-e az alábbi kritériumok mellett.
-60000,- Ft alatt
-10 col kijelző
-minimum 2GB ram
-16/32 GB memória
-csak internetezésre, böngészésre, max film nézésAmit kinéztem: Lenovo TAB4 10" (ZA2J0078BG) 32GB Wi-Fi tablet, Black (Android)
Itt elég olcsó.
Köszönöm!
-
burasu4
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék egy tabletet vásárolni.
Csak internetezésre kellene, esetleg filmnézés. Kérdésem az lenne, hogy milyen típusút / márkát érdemes nézni. Tapasztalatom nincs a tabletek terén (még nem volt soha), de nem kezdő felhasználó vagyok!Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged