-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
zs-mate
tag
Sziasztok!
Túrom épp a Mediamarkt és az emag BF ajánlatát, van valami bestbuy tabletekből? 30k alatt, csak belekóstolnék a tabok világába, hogyha bejönne majd később váltanék komolyabbra.
Múltkor sajnos a refursbished memopadokról lemaradtam edigital-nal.
Köszi,
Máté -
zs-mate
tag
-
zs-mate
tag
Sziasztok!
Igyekszem megfelelni az összefoglalóban írtaknak, tab vásárlásban gondolkodom viszont teljesen szűz vagyok ezen a téren, eddig megoldottam mindent telefon+laptop kombóval.
Mivel kényelmi funkcióról lenne csak szó szimplán, semmiképp sem csúcskategóriás készüléket keresek, inkább valami jó ár/érték arányú smart choice-ra vadászok. Játszani, böngészni, sorozatozni egyaránt haszálnám terveim szerint.
-kijelzőméretet rátok bízom, nem tudom még én se hogy mekkora felelne meg, ha mindegyikből mondanátok alternatívát az jó lenne
-újat szeretnék vásárolni, vagy valami nullperc közeli cuccot, semmiképp sem agyonhasználtat
-itthon vásárolnék
-ha jól láttam a prémium kategória 100 felett van masszívan, ezért 50-100 közé lőném be a rangetElőre is köszi a segítséget, viva la PH
Máté
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iOS alkalmazások
- Óra topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Philips LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- BMW topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- ÚJ csak Aktivált Apple iPad Pro 11" M4 256GB Wi-Fi + Cellular ! Space BLack ! 1ÉV Apple GaranciA
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest