Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sontir Fel
őstag
válasz
this is life #48726 üzenetére
Értelek. A edigitalban van valamilyen 40 napos visszaviteles opció... egy árban van kb az Asus és a Prestigio. Lehet kipróbálom a Pt és ha szenvedős, akkor visszaviszem. Még rágódom rajta egy kicsikét.
Win8: én ájfonról tértem át - Samsung Ativ S - win készülékre. A rendszer stabil, meg van benne fantázia, de hogy az appok milyen igénytelen xarok... emiatt biztos nem veszek win8as tabot. Ha sok creditem lenne, nem szenvednek itt, vennék valami faja iPadet(#48731) St3ven : neked Asus vagy Prestigio van? Nem tiszta most nekem
-
Sontir Fel
őstag
válasz
this is life #48724 üzenetére
Annak ellenere is, hogy 2gigas es jobb a felbontasa?
-
Sontir Fel
őstag
Udv!
Meg mindig tab vasarlas elott allok, es meg mindig matekolok. Az Asus memopad mellett most ezt a Prestigio Multipad 4 quantum 9.7est nezegetem. A leirasok szerint firmware frissitest kovetoen teljesen jo a vas, es jar hozza ajandek tok is.
Tapasztalatok, velemenyek?
-
Sontir Fel
őstag
Üdv!
Tablet vásárláson agyalok és ezt a két játékos néztem ki, kb hasonló árban mozognak (boltok és kedvezmények függvényében 55-70k között) és nem tudom hogy a tegra a jobb vagy a másik
Asus
illetve
Toshiba
illetve itt ez a wayteq cucc aminek retina felbontása van, érdemes vele foglalkozni vagy ratyi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- Samsung Book Cover Keyboard Slim Galaxy Tab S9
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- iPad Pro m2 11" hibátlan 2026.07.26. Apple Care + full dobozos
- Hibátlan Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi + Apple iPad Smart Cover eladó! Garancia!
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest