-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sontir Fel
őstag
válasz
this is life #48726 üzenetére
Értelek. A edigitalban van valamilyen 40 napos visszaviteles opció... egy árban van kb az Asus és a Prestigio. Lehet kipróbálom a Pt és ha szenvedős, akkor visszaviszem. Még rágódom rajta egy kicsikét.
Win8: én ájfonról tértem át - Samsung Ativ S - win készülékre. A rendszer stabil, meg van benne fantázia, de hogy az appok milyen igénytelen xarok... emiatt biztos nem veszek win8as tabot. Ha sok creditem lenne, nem szenvednek itt, vennék valami faja iPadet(#48731) St3ven : neked Asus vagy Prestigio van? Nem tiszta most nekem
-
Sontir Fel
őstag
válasz
this is life #48724 üzenetére
Annak ellenere is, hogy 2gigas es jobb a felbontasa?
-
Sontir Fel
őstag
Udv!
Meg mindig tab vasarlas elott allok, es meg mindig matekolok. Az Asus memopad mellett most ezt a Prestigio Multipad 4 quantum 9.7est nezegetem. A leirasok szerint firmware frissitest kovetoen teljesen jo a vas, es jar hozza ajandek tok is.
Tapasztalatok, velemenyek?
-
Sontir Fel
őstag
Üdv!
Tablet vásárláson agyalok és ezt a két játékos néztem ki, kb hasonló árban mozognak (boltok és kedvezmények függvényében 55-70k között) és nem tudom hogy a tegra a jobb vagy a másik
Asus
illetve
Toshiba
illetve itt ez a wayteq cucc aminek retina felbontása van, érdemes vele foglalkozni vagy ratyi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Okos Otthon / Smart Home
- Eredeti játékok OFF topik
- Villanyszerelés
- PlayStation 5
- Háztartási gépek
- HP EliteBook / ZBook topik
- HTPC (házimozi PC) topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest