-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
LOTR
addikt
válasz
cidalain #82525 üzenetére
itt csak annyi volt, hogy megkérdezték tőlem, lehet e kezdeni a pin visszaállítással valamit, én meg a keresőbe beírtam és mondtam, hogy a találatok alapján 1 perces műveletről van szó, szívesen megcsinálom
a tudomány ott állt meg, hogy nem jött be a factory reset menü sem...arra jó lett volna, hogy a ~4 éves kislány játszás (nem feltétlen a tableten) közben "tönkretegye"
-
LOTR
addikt
sziasztok
samsung galaxy tab gt-p1000 a kérdéses eszköz
ismerősék találtak egy régi tabletet, hogy jó lesz a kisgyereknek mesét nézni, csak sajnos volt rajta pin kód, amire már nem emlékeznek... így hard resetelni kellene, ha a power és a vol+ gombbal próbálom bekapcsolni, pont ugyan azt csinálja, mintha csak simán bekapcsolnám, hogy lehetne mégis factory resetelni? illetve, hogy lépek be a menübe, hogy ezt megtehessük?
köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- TCL LCD és LED TV-k
- Megjelent Magyarországon a Redmi 15C 5G
- Gurulunk, WAZE?!
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen autót vegyek?
- iPhone topik
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest