Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
Hagyjátok a 'csába:
512 MB ram, 1 magos soc, 8 éves gép, Android 2.2
Ez már nagyon nem támogatott gép, ősrégi androiddal, gyakorlatilag használhatatlan már ma. Appot nem nagyon fogsz tudni rátenni.
Hard reset ha meg is lenne, tudni kell a jelenlegi google account hozzáféréseit. Ha erre sem emlékeznek akkor pláne felesleges nekilátni bárminek is, még a hard reset guglizásának is.(#82520) soldi3r
Odamentem, rámentem a drive linkre, bejelentkeztem. Alapból valóban nincs hozzáférés, de van egy üzenetmező, ahol leírod mit akarsz, és a kérvényező gombbalmkérheted a hozzáférést. (Na ezt már nem csináltam meg, de ha jóváhagyják, akkor utána kellene kapnod mailt, és onnantól le fogod tudni tölteni a cuccost)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Arc Raiders
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- PlayStation 5
- Kuponkunyeráló
- VGA kibeszélő offtopik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Hardcore café
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- ThinkPad X1 Tablet 2. Gen 12" 2K Touch Win11 Tablet i5-7Y57, 8GB/256GB, billentyűzet, üzletből, gari
- ELADÓ iPad 9th cellular 64 GB space gray - "láthatatlan" karc a kijelzőn, képeket csatoltam
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- APPLE IPAD 10.GEN 64GB Wifi , Pink szinben, Üzletből, 27% ÁFÁS
- iPad 7 32GB Wifi Megkímélt/1 hónap gar./Akku 83%/p4562
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX