- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
yorka
tag
Na végül Samsung Galaxy Tab S2 8.0 lett, abból is a WiFi-s változat 100.000-ért.
40.000-es felárat nem ért meg nekem az LTE, amikor 20.000 körül már lehet kapni 4G-s kétkártyás mobilt, amiről meg tudom osztani a netet.
A Huawei Mediapad M2-t elvetettem, a gyengusz GPU miatt.
IPad mini 3 az öregecske hardware miatt esett ki, pedig kellemes ajánlat 90-ért LTE-vel.
Sony Z3 Tablet Compact 135-ért magyar nyelv és rendes gari nélkül (vagy 150-ért magyarítva, gyári garival) megint csak nem volt reális opció.
Versenyképes lett volna még az LG GPad II 8.3-at, de még nyoma sincs sehol, hogy jönne ide a közeljövőben. -
adatfalo
senior tag
A Mini is jó, viszont az, hogy nem bővíthető és, hogy nem tudsz külső forrásból rátölteni applikációt(
) , az egyenesen arányos azzal, hogy meg kell vásárolnod az appstore-ból. Szóval az a 90ezer forint, a későbbiekben jóval több is lehet. Én ezért is vettem androidos készüléket, mert magamnak fejlesztek appokat, ami egy apple terméknél sokkal macerásabb.
-
csendes
addikt
Az S2 sAMOLED kijelzőnek nagyobb a kontrasztja, és kevesebbet fogyaszt. Mindkettő FHD, de a képarány más, az egyik 4:3 (2048x1536), a másik 16:10 (1920x1200). Az előbbi játékokhoz, az utóbbi filmekhez jobb.
A SoC mindkettőben erős középkategóriás, az S2-ben a GPU erősebb és még kettővel több magja is van, ezért játékokhoz inkább az ajánlott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB / fekete / 24 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest