- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi hangfal építés
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
adatfalo
senior tag
válasz
csendes #67637 üzenetére
Annyiban egészíteném ki (ami már csak szőrszálhasogatás), hogy a samu az nem fullhd, hanem QHD szóval nagyobb a felbontása. Nekem a 10"-os verziója van és az AMOLED kijelző bámulatosan szép, a fekete feketébb mint maga a keret, sötétben egyszerűen nem tudod, hogy hol kezdődik a képernyő (világosba is csak azért, mert mondom ahogy írtam, világosabb a keret).
A gombok elhelyezkedésével kevesebb bajom van, mint a töltőnyílás elhelyezésével, mert ha töltés közben akarom használni, akkor fejjel lefele kell állítanom (ha ágyban fekszem), mert különben megtöröm a kábelt, ugyanis a hasfalamnak nem tudom nekitámasztani.
GTA SanAndreas-ban szokott még annyi előfordulni, hogy a bal kezemmel való irányítás nehézkes mert néha a tenyérbelső-élem is hozzáér a képernyőhöz, de szerintem a kisebb kijelzőn ez se jelenthet problémát, hiszen nem kell annyira "benyúlni". -
asdf_
veterán
válasz
csendes #67637 üzenetére
Ugyanakkor a samu mindket hangszoroja lent van (ha allitva van a keszulek), tehat ha elforgatva jatszik vele, egyoldalrol jon csak a hang, plusz a keretben van a menu meg a vissza gomb, nem a kijelzon, abba veletlenul eleg jol bele lehet nyulni sokszor (aztan persze lehet, hogy meg lehet szokni, de boltban probalgatva en surun anyaztam emiatt, mert vagy tizszer nyomtam meg 5 percen belul veletlenul).
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Óvodások homokozója
- Társasjáték topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Max
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- Apple iPad 9 2021 64 GB Wifi, akku: 99,8%, ciklus: 23
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest