- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topik
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
vittorio7 #77983 üzenetére
Igen így lehet inkább Mi Max 3 lesz, még ha drágább is, az legalább van hazai raktáron és utánvételes módon is fizethetsz. Meg úgy legalább lesz egy telefonként is hordozható tabletem.
Szerintetek a Fekete Péntekes akciók közt esélyes, hogy a Mi Max 3 árát is lejjebb húzzák? Mert ha igen, akkor érdemes várni 2-3 hetet.
-
aua
tag
-
Somatom
veterán
válasz
vittorio7 #77493 üzenetére
Igen, csak asztali nézetben, Fast-36 -ot választva (olasz raktár). 253,30 -at fizettem (6 USD biztosítás, priority post, DPD hozta). Már vége az akciónak, most drágább, de biztos fogják még akciózni. Legutóbb a Geekbuying német raktárában jelent meg presell státuszban. Szóval, figyelni kell a bótokat.
-
Somatom
veterán
válasz
vittorio7 #77431 üzenetére
Tegnap már sötét volt a fényképezéshez. Nem kell ilyen trükkökhöz folyamodni. Símán elfér a 10" -os tab a műszerfalon.
-
Somatom
veterán
válasz
vittorio7 #77382 üzenetére
Amíg a Telenor hagyja. Egy idő után úgyis dobni fog egy ablakot, hogy ha használni akarod a szolgáltatást, akkor frissítened kell az appot. Nekem van egy nem hivatalos MyTV beépülőm Kodi alá (Androidos miniPC -n azzal nézem a MyTV -t). Azzal talán tovább is menni fog az 1080.
-
Truman
senior tag
válasz
vittorio7 #77372 üzenetére
Én a GB -ről újítottam egy ilyet kb 3-4 hónapja használom. 18 ezeret szerintem simán megért. Főleg csak netes cikkeket olvasgatok vele. Nem túl acélos, pár honlap valamiért használhatatlanul lassú rajta pl pont gerabest.com is köztük van.
A kamarái gané minőségűek. Nem is értem miért erőltetik belépő szintű tabokon, hogy legyen. A kijelzője teljesen rendben van, gyárilag védőfólia van rajta. Így azt nem muszáj rá venni. Ezeket az online TV -s appokat, amit mondtál nem próbáltam vele. Viszont VLC -vel a routeremhez kötött vinyón lévő 1080p-s mkv -t simán vitte.
-
lkristóf
senior tag
válasz
Szia, én is csak ilyen netezésre, filmezésre használom volt rajta alapból fólia, leszedtem mert zavaró volt, de nagyon könnyen karcolódik.
De úgy vagyok vele, hogy 20 ezer forintért mit vártam, szóval teljesen megfelelő. Azért nem egy erőgép de bőven megfelel a célnak, én hálózatról szoktam vele filmet nézni, nem volt vele eddig gond.
-
törölt tag
válasz
Nem sokat használtam, és közben megörökölte anyám a gépet, de nekem kellemes csalódás volt 20000 forintért a 10+" fullhd ips szerkezet. Talán telenor mytv-n néztem forma 1-et rajta csak, azzal nem volt gond.
Viszont a gyári nem odaillő szoftvereket érdemes leszedni róla. Utoljára htc macigiant romoltam, így csak másfél évtizeddel voltam lemaradva, de kb 3/4 óra alatt le tudtam szedni. Viszont minden egyes újratelepítéskor meg kell csinálni.(#77375) aprokaroka87
M4 sporton néztem a forma 1-et, de szerintem azt csak hd felbontáson adják, vagyis pc-n csak azt engedte. Értelemszerűen a legjobb felbontást állítottam be, de emlékből már nem dereng, hogy ez melyik is volt pontosan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged